Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`U` Craiova Sacalaz Tm
4-3-3 new1 Tactiek 4-3-3 probe
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 18
8 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
40.9 gemiddelde waardering 44.5
zeer goed Schieten solide
matig Passen redelijk
redelijk Verdedigen matig


5e minuut.
Kostka passt de bal met de wreef. Teodorovici is nu in balbezit. Rareşoaica onderschept slim de pass. Rareşoaica schiet op doel. Rauseo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 1:0

8e minuut.
Łątek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Srzentić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juraule is nu in balbezit. Juraule draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Srzentić probeert de bal aan de voet te houden. Klein rent richting de bal. Klein passt de bal met de wreef. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gerba kopt de bal weg. Kobs is nu in balbezit. Marcão tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marcão krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Garioni rent richting de bal. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Łątek ... Strafschop! Łątek krijgt een gele kaart. Juraule is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garioni zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 1:1

16e minuut.
Klein met een sublieme pass. Múmia met een sublieme pass. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein geeft de bal voor. Dobranschi springt en kopt de bal. Rauseo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Marcão speelt de bal door. Sebes onderschept slim de pass. Múmia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garioni onderschept slim de pass. Garioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Srzentić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łątek rent richting de bal. Garioni verovert de bal door een tackle van achteren. Garioni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Srzentić is nu in balbezit. Klein begaat een overtreding. Klein krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Garioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Juraule legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Kofil probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 58%, Sacalaz Tm 42%.
`U` Craiova - Sacalaz Tm 1:2

53e minuut.
Şuteu met een sublieme pass. Srzentić bereikt de bal nog maar net als eerste. Srzentić geeft een hoge lob. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule draait met de bal, schiet en ... Kofil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gerba bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Rareşoaica rent richting de bal. Teodorovici legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rareşoaica raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kostka neemt zijn aanloop. Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 2:2

71e minuut.
Klein geeft een hoge lob. Teodorovici probeert de bal aan de voet te houden. Rareşoaica rent richting de bal. Rareşoaica haalt uit met een fantastische trap. Gökoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rauseo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Woś neemt vlug de vrije trap. Gökoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dobranschi. Dobranschi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Srzentić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kobs. Srzentić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şuteu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Juraule geeft een hoge lob. Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba is nu in balbezit. Gerba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klein passt de bal in één keer door. Pokos rent richting de bal. Rareşoaica verovert de bal door een tackle van achteren. Rareşoaica draait met de bal, schiet en ... Rauseo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 3:2

86e minuut.
Pokos geeft de bal voor. Daar is Şuteu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica bereikt de bal nog maar net als eerste. Rareşoaica draait met de bal, schiet en ... Rauseo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Juraule rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woś. Juraule is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Srzentić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Sebes de bal. Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Garioni haalt uit met een fantastische trap. Kofil bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 41%, Sacalaz Tm 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
`U` Craiova - Sacalaz Tm 3:3


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

101e minuut.
Srzentić passt de bal in één keer door. Gökoğlu met een sublieme pass. Juraule is nu in balbezit. Juraule geeft de bal voor. Garioni is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 3:4

103e minuut.
Múmia bereikt de bal nog maar net als eerste. Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule is nu in balbezit. Juraule draait met de bal, schiet en ... Kofil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`U` Craiova - Sacalaz Tm 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 45%, Sacalaz Tm 55%.
`U` Craiova - Sacalaz Tm 3:5

112e minuut.
Kobs rent richting de bal. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobs is nu in balbezit. Kobs geeft een hoge lob. Gökoğlu kopt de bal weg. Rauseo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

116e minuut.
Kostka rent richting de bal. Pokos verovert de bal door een tackle van achteren. Pokos geeft een hoge lob. Juraule rent richting de bal. Juraule haalt uit met een fantastische trap. Kofil bokst de bal weg. Garioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Garioni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

117e minuut.
Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerba is nu in balbezit. Juraule is nu in balbezit. Juraule draait met de bal, schiet en ... Kofil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `U` Craiova 39%, Sacalaz Tm 61%.
`U` Craiova - Sacalaz Tm 3:5