Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prabusirea Lapus Fulgerul Vașcău
433 Tactiek quite normal
51% Balbezit 49%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.7 gemiddelde waardering 64.6
very good Schieten excellent
good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Caspers geeft een hoge lob. Şerb geeft een lange en hoge pass. Bentivogli kopt de bal weg. Cremonin is nu in balbezit. Cremonin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szefliński is nu in balbezit. Szefliński passt de bal in één keer door. Cremonin met een sublieme pass. Fan rent richting de bal. Fan draait met de bal, schiet en ... Snopek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cremonin rent richting de bal. Cremonin passt de bal met de wreef. Szefliński rent richting de bal. Szefliński haalt uit met een fantastische trap. Snopek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 0:1

11e minuut.
Boulahrouz geeft een lange en hoge pass. Szefliński rent richting de bal. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński verovert de bal door een tackle van achteren. Szefliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 0:2

16e minuut.
Caspers geeft een hoge lob. Inworp. Boulahrouz met een snelle inworp. Fan geeft de bal voor. Szefliński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pöntinen met een snelle inworp. Boulahrouz geeft een lange en hoge pass. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Snopek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 0:3

31e minuut.
Nasolu geeft de bal voor. Fan rent richting de bal. Fan passt de bal met de wreef. Szefliński is nu in balbezit. Szefliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Boulahrouz speelt de bal door. Holban met een sublieme pass. Tonucci is nu in balbezit. Tonucci passt de bal met de wreef. Boulahrouz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Snopek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 63%, Fulgerul Vașcău 37%.
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 0:3

47e minuut.
Tonucci rent richting de bal. Tonucci met een sublieme pass. Salcido is nu in balbezit. Szefliński verovert de bal door een tackle van achteren. Szefliński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pöntinen geeft een lange en hoge pass. Caspers heeft problemen om de bal te vangen. Salcido bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński onderschept slim de pass. Szefliński schiet op doel. Snopek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Kula heeft problemen om de bal te vangen. Cremonin is nu in balbezit. Cremonin passt de bal met de wreef. Fan is nu in balbezit. Fan schiet op doel. Snopek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Holban rent richting de bal. Holban passt de bal met de wreef. Boulahrouz speelt de bal door. Fan is nu in balbezit. Fan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Boulahrouz bereikt de bal nog maar net als eerste. Boulahrouz speelt de bal door. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fan draait met de bal, schiet en ... Snopek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 0:4

69e minuut.
Salcido passt de bal in één keer door. Fan bereikt de bal nog maar net als eerste. Selivonchyk maakt een afschuwelijke overtreding. Selivonchyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

73e minuut.
Şerb verovert de bal door een tackle van achteren. Kula rent richting de bal. Şerb legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kula moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kula kan niet meer verder spelen. Holca komt het veld opgelopen. Traverso kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Huzmi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 1:4

77e minuut.
Bugarani is nu in balbezit. Holban verovert de bal door een tackle van achteren. Holban geeft een hoge lob. Szefliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Holban kopt de bal weg. Caspers bereikt de bal nog maar net als eerste. Szefliński onderschept slim de pass. Szefliński draait met de bal, schiet en ... Snopek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

83e minuut.
Ułazik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ułazik geeft de bal voor. Pöntinen heeft problemen om de bal te vangen. Traverso rent richting de bal. Traverso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prabusirea Lapus 63%, Fulgerul Vașcău 37%.
Prabusirea Lapus - Fulgerul Vașcău 2:4