Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Team 76 ARSENAL CITY
red 2 Tactiek hi-q
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
50.2 gemiddelde waardering 63.4
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Dzik is nu in balbezit. Dzik passt de bal met de wreef. Habrock rent richting de bal. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand passt de bal met de wreef. Habrock rent richting de bal. Habrock draait met de bal, schiet en ... Carragher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:1

9e minuut.
Lemarchand rent richting de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand met een sublieme pass. Adriazola heeft problemen om de bal te vangen. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Dzik heeft problemen om de bal te vangen. Dzik passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:2

25e minuut.
Adriazola is nu in balbezit. Hoo onderschept slim de pass. Lemarchand verovert de bal door een tackle van achteren. Lemarchand geeft een lange en hoge pass. Pilarczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Carragher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand passt de bal met de wreef. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Pietrek de bal. Habrock is nu in balbezit. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:3

31e minuut.
Dzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzik met een sublieme pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel. Carragher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:4

34e minuut.
Dzik kopt de bal weg. Habrock is nu in balbezit. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ... Carragher maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:5

36e minuut.
Dzik passt de bal met de wreef. Pilarczyk rent richting de bal. Habrock rent richting de bal. Habrock haalt uit met een fantastische trap. Carragher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:6

39e minuut.
Şeitan geeft de bal voor. Menegardo probeert de bal met de borst te controleren. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Carragher probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Şeitan verovert de bal door een tackle van achteren. Şeitan geeft een lange en hoge pass. Adriazola rent richting de bal. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. Carragher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 61%, ARSENAL CITY 39%.
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:6

58e minuut.
Menegardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock onderschept slim de pass. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel. Carragher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:7

60e minuut.
Hoo met een sublieme pass. Şeitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietrek begaat een overtreding. Pietrek krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Lemarchand bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemarchand geeft de bal voor. Habrock kopt de bal weg. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Carragher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adriazola bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriazola haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Habrock is nu in balbezit. Pietrek is nu in balbezit. Habrock onderschept slim de pass. Habrock draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Team 76 63%, ARSENAL CITY 37%.
Red Team 76 - ARSENAL CITY 0:7