Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo_77 COLO COLO ALBA
Vasi541 Tactiek 4-3-3
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen solide


5e minuut.
Majdan heeft problemen om de bal te vangen. Jevđević onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majdan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Touchard geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Witkowski kopt de bal weg. Ustaal is nu in balbezit. Ustaal geeft een hoge lob. Daar is Mangana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangana schiet op doel. Acosta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Spanos is nu in balbezit. Spanos met een sublieme pass. Mangana rent richting de bal. Mangana draait met de bal, schiet en ... Janczarek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jevđević zal de hoekschop nemen. Mangana krijgt zijn hoofd ertegen. Acosta bokst de bal weg.

22e minuut.
Podstawek rent richting de bal. Podstawek probeert naar een medespeler te passen. Cardoso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Touchard bereikt de bal nog maar net als eerste. Touchard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Spanos speelt de bal door. Hostyn onderschept slim de pass. Mangana rent richting de bal. Mangana schiet op doel. Acosta probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - COLO COLO ALBA 0:1

35e minuut.
Jevđević met een snelle inworp. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso geeft een lange en hoge pass. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cardoso geeft een hoge lob. Spanos kopt de bal weg. Mangana is nu in balbezit. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Inworp. Ustaal met de inworp. Cardoso rent richting de bal. Cardoso geeft de bal voor. Spanos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 51%, COLO COLO ALBA 49%.
Dinamo_77 - COLO COLO ALBA 0:1

47e minuut.
Majdan passt de bal met de wreef. Touchard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samudio. Samudio krijgt een gele kaart. Touchard raakt geblesseerd tijdens het duel. Touchard komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Hoecke is nu in balbezit. Janczarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke begaat een overtreding. Hoecke krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Hoecke rent richting de bal. Hoecke passt de bal met de wreef. Mangana is nu in balbezit. Mangana haalt uit met een fantastische trap. Acosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - COLO COLO ALBA 0:2

62e minuut.
Majdan rent richting de bal. Majdan met een sublieme pass. Touchard is nu in balbezit. Touchard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - COLO COLO ALBA 1:2

81e minuut.
Touchard rent richting de bal. Ustaal onderschept slim de pass. Ustaal met een sublieme pass. Mangana bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Vlada geeft een lange en hoge pass. Witkowski probeert de bal aan de voet te houden. Spanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Spanos haalt uit met een fantastische trap. Acosta maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo_77 - COLO COLO ALBA 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo_77 45%, COLO COLO ALBA 55%.
Dinamo_77 - COLO COLO ALBA 1:3