Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astra Dunarea steagu rosu brasov
compact Tactiek boby3
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
18 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.7 gemiddelde waardering 68.8
outstanding Schieten incredible
solid Passen formidable
excellent Verdedigen formidable


6e minuut.
Beştea onderschept slim de pass. Beştea speelt de bal door. Barbić met een sublieme pass. García de Antona rent richting de bal. García de Antona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 1:0

7e minuut.
Chí Thành passt de bal in één keer door. Oprea bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrache tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrache krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Amar rent richting de bal. Gieremek speelt de bal door. García de Antona rent richting de bal. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 2:0

16e minuut.
Mănăilă onderschept slim de pass. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Amar rent richting de bal. Amar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 3:0

19e minuut.
Dafinescu met een sublieme pass. Moder kopt de bal weg. Oprea is nu in balbezit. Oprea schiet op doel. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 3:1

20e minuut.
Barbić probeert naar een medespeler te passen. Gieremek is nu in balbezit. Gieremek passt de bal in één keer door. García de Antona rent richting de bal. García de Antona schiet op doel. Dafinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

23e minuut.
Barbić rent richting de bal. Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Amar rent richting de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. Dafinescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 4:1

24e minuut.
Amar met een sublieme pass. Bostan is nu in balbezit. Bostan speelt de bal door. Klungelig pakt García de Antona de bal. García de Antona schiet op doel. Dafinescu bokst de bal weg.

25e minuut.
García de Antona bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieremek rent richting de bal. García de Antona is nu in balbezit. García de Antona schiet op doel. Dafinescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 5:1

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beştea met een snelle inworp. Bostan met een sublieme pass. García de Antona heeft problemen om de bal te vangen. García de Antona draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bostan kopt de bal weg. Gieremek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lubik. Lubik krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Danciu passt de bal zonder na te denken. Collange is nu in balbezit. Collange passt de bal zonder na te denken. Yonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yonkov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Zerbelloni speelt de bal door. Klungelig pakt Barbić de bal. Barbić speelt de bal door. Amar is nu in balbezit. Amar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zerbelloni rent richting de bal. Zerbelloni geeft de bal voor. Ielpo kopt de bal weg. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yonkov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moder maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 41%, steagu rosu brasov 59%.
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 5:1

46e minuut.
Decebal komt het veld opgelopen. Pijawka komt het veld opgelopen. Montibello komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Oprea probeert naar een medespeler te passen. Barbić rent richting de bal. Barbić probeert naar een medespeler te passen. Amar is nu in balbezit. Amar draait met de bal, schiet en ... Dafinescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 6:1

61e minuut.
Inworp. Dumitraşcu-Popescu komt het veld opgelopen. Chí Thành zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Danciu kopt de bal weg. Bostan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan probeert naar een medespeler te passen. Amar rent richting de bal. Amar draait met de bal, schiet en ... Dafinescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Velcu komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Gieremek probeert naar een medespeler te passen. Decebal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostan speelt de bal door. Amar rent richting de bal. Amar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Ielpo passt de bal met de wreef. Oprea rent richting de bal. Oprea speelt de bal door. Moder bereikt de bal nog maar net als eerste. Moder draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Lubik speelt de bal door. Seniw rent richting de bal. Seniw passt de bal zonder na te denken. Oprea rent richting de bal. Oprea haalt uit met een fantastische trap. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Yonkov rent richting de bal. Yonkov probeert naar een medespeler te passen. Lubik met een sublieme pass. Moder is nu in balbezit. Moder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dumitraşcu-Popescu geeft de bal voor. Amar maakt een snoekduik en kopt de bal. Zerbelloni heeft problemen om de bal te vangen. Decebal is nu in balbezit. Decebal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Ielpo geeft de bal voor. Pijawka onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Seniw neemt de hoekschop. Moder springt en kopt de bal. Caraiman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astra Dunarea 51%, steagu rosu brasov 49%.
Astra Dunarea - steagu rosu brasov 6:1