Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:20
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: Delle Alpi
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 36904
Juventus Valenii de Munte Arsenal Iasi
diamond Tactiek L442
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 1
59.5 gemiddelde waardering 61.1
formidabel Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Triệu Thái is nu in balbezit. Triệu Thái passt de bal zonder na te denken. Jerman heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho schiet op doel. Łukawski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Triệu Thái geeft een lange en hoge pass. Balajti bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pinilla zijn tegenspeler op de grond. Pinilla krijgt een gele kaart. Balajti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Nowik neemt vlug de vrije trap. Bregović kopt de bal weg. Bregović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregović geeft een hoge lob. da Alegria krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mikliński passt de bal zonder na te denken. Morais verovert de bal door een tackle van achteren. Pesta is nu in balbezit. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Pinilla is nu in balbezit. Czapla onderschept slim de pass. Czapla geeft een hoge lob. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho haalt uit met een fantastische trap. Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Nowik neemt vlug de vrije trap. Bregović kopt de bal weg. Bregović rent richting de bal. Bregović geeft de bal voor. da Alegria springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikliński met de inworp. Stachowiak probeert naar een medespeler te passen. Mikliński is nu in balbezit. Mikliński geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 1:0

37e minuut.
Magdziej rent richting de bal. da Alegria onderschept slim de pass. Daar is da Alegria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. da Alegria schiet op doel. Paal!

38e minuut.
Daar is Jerman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bregović rent richting de bal. Jerman geeft een lange en hoge pass. Katolik bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stachowiak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pinilla springt en kopt de bal. Uzakatan bokst de bal weg.

44e minuut.
Mikliński rent richting de bal. Mikliński passt de bal met de wreef. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 54%, Arsenal Iasi 46%.
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 1:0

52e minuut.
Nowik met een sublieme pass. Bregović is nu in balbezit. Bregović speelt de bal door. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Bregović passt de bal in één keer door. Triệu Thái rent richting de bal. da Alegria onderschept slim de pass. da Alegria haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Jerman de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik passt de bal in één keer door. Huegún speelt de bal door. da Alegria is nu in balbezit. da Alegria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bregović rent richting de bal. Bregović geeft een lange en hoge pass. da Alegria kopt de bal weg. Klungelig pakt Jilozinho de bal. Jilozinho draait met de bal, schiet en ... Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra geeft de bal voor. Balajti geeft de bal voor. Jilozinho springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Saavedra geeft een hoge lob. Bregović kopt de bal weg. Klungelig pakt Jerman de bal. da Alegria bereikt de bal nog maar net als eerste. da Alegria schiet op doel. Łukawski bokst de bal weg. Jerman kopt de bal weg. Huegún geeft een lange en hoge pass. Jilozinho springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 1:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabou komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ciuffi probeert naar een medespeler te passen. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachowiak passt de bal zonder na te denken. Pinilla rent richting de bal. Pinilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Podlužný geeft de bal voor. Sabou kopt de bal weg. Klungelig pakt Nowik de bal. Jilozinho rent richting de bal. Jilozinho schiet op doel. Łukawski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Răducioiu komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Huegún bereikt de bal nog maar net als eerste. Huegún geeft een hoge lob. Bułka heeft problemen om de bal te vangen. Jilozinho verovert de bal door een tackle van achteren. Jilozinho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 60%, Arsenal Iasi 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Mikliński passt de bal in één keer door. Stachowiak rent richting de bal. Katolik is nu in balbezit. Katolik haalt uit met een fantastische trap. Uzakatan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 2:1

98e minuut.
Jilozinho onderschept slim de pass. Bułka met een sublieme pass. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 2:2

100e minuut.
Mikliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikliński passt de bal met de wreef. Stachowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Katolik is nu in balbezit. Katolik schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
Ciuffi passt de bal zonder na te denken. Mikliński is nu in balbezit. Morais geeft een hoge lob. Sabou is nu in balbezit. Sabou schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 61%, Arsenal Iasi 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 2:2

116e minuut.
Podlužný passt de bal met de wreef. Jilozinho rent richting de bal. Bułka begaat een overtreding. Jilozinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Nowik komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

117e minuut.
Katolik is nu in balbezit. Stachowiak rent richting de bal. Czapla onderschept slim de pass. Katolik verovert de bal door een tackle van achteren. Katolik draait met de bal, schiet en ... Uzakatan bokst de bal weg.

120e minuut.
Nowik speelt de bal door. Răducioiu is nu in balbezit. Răducioiu passt de bal zonder na te denken. Jilozinho is nu in balbezit. Jilozinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Valenii de Munte 44%, Arsenal Iasi 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Jilozinho neemt zijn aanloop. Łukawski bokst de bal weg.
---
Katolik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Uzakatan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Sabou neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Łukawski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Pinilla legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Uzakatan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Podlužný neemt zijn aanloop.
---
Triệu Thái legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 3:2
---
Huegún zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
Wat een geweldige kans! Doeltrap.
---
Ciuffi zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Uzakatan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Valenii de Munte - Arsenal Iasi 4:2
---