Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Lacusteni Sărăcie de echipă
proba Tactiek 4-3-1-2
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.6 gemiddelde waardering 62.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen formidabel
zeer goed Verdedigen uitstekend


10e minuut.
Chişcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcă passt de bal in één keer door. Zana is nu in balbezit. Vienoranta verovert de bal door een tackle van achteren. Vienoranta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Klungelig pakt Longis de bal. Longis passt de bal zonder na te denken. Krusiński heeft problemen om de bal te vangen. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Zlatkovič maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Longis is nu in balbezit. Longis geeft een hoge lob. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă draait met de bal, schiet en ... Modan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - Sărăcie de echipă 0:1

20e minuut.
Fulga geeft een lange en hoge pass. Kubas geeft een hoge lob. Zlatkovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatkovič schiet op doel. Modan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - Sărăcie de echipă 0:2

26e minuut.
Wacker kopt de bal weg. Kubas rent richting de bal. Met opzet legt Trzopek zijn tegenspeler op de grond. Trzopek krijgt een gele kaart.

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Padineanu komt het veld opgelopen. Popa komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński met een sublieme pass. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ... Modan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Krusiński is nu in balbezit. Krusiński passt de bal zonder na te denken. Popa rent richting de bal. Popa draait met de bal, schiet en ... Modan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Chişcă speelt de bal door. Fulga rent richting de bal. Fulga passt de bal zonder na te denken. Saldías is nu in balbezit. Saldías draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Longis passt de bal in één keer door. Kubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubas met een sublieme pass. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Padineanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Modan bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Krusiński rent richting de bal. Krusiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Wacker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padineanu rent richting de bal. Padineanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - Sărăcie de echipă 0:3

45e minuut.
Tezkere komt het veld opgelopen. Vavřinec komt het veld opgelopen. Răboj komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 61%, Sărăcie de echipă 39%.
FC Lacusteni - Sărăcie de echipă 0:3

46e minuut.
Krusiński passt de bal in één keer door. Zana is nu in balbezit. Zana geeft de bal voor. Popa probeert de bal met de borst te controleren. Popa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Modan met een harde bal richting middenveld. Fulga kopt de bal weg. Nichifor rent richting de bal. Nichifor schiet op doel. Bucşaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saldías is nu in balbezit. Saldías schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Lacusteni - Sărăcie de echipă 1:3

51e minuut.
Arghirescu rent richting de bal. Popa onderschept slim de pass. Trzopek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Popa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Padineanu neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Răboj met een sublieme pass. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński probeert naar een medespeler te passen. Popa is nu in balbezit. Popa schiet op doel. Modan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Nichifor is nu in balbezit. Saldías is nu in balbezit. Nichifor probeert naar een medespeler te passen. Fulga is nu in balbezit. Fulga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Saldías passt de bal in één keer door. Huraj geeft de bal voor. Padineanu is nu in balbezit. Padineanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Vienoranta is nu in balbezit. Bătrânu rent richting de bal. Bătrânu geeft de bal voor. Nichifor bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichifor draait met de bal, schiet en ... Bucşaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bătrânu rent richting de bal. Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Zana probeert naar een medespeler te passen. Krusiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krusiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Popa is nu in balbezit. Popa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Trzopek speelt de bal door. Daar is Arghirescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ... Modan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Lacusteni 47%, Sărăcie de echipă 53%.
FC Lacusteni - Sărăcie de echipă 1:3