Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cartierul Confectii Arad Titanii Mioritici
4123 Atac Tactiek noua
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
47.5 gemiddelde waardering 56.5
good Schieten outstanding
good Passen solid
good Verdedigen formidable


5e minuut.
Santacruz rent richting de bal. Motłoszyński is nu in balbezit. Santacruz rent richting de bal. Motłoszyński is nu in balbezit. Motłoszyński schiet op doel. Morita bokst de bal weg.

6e minuut.
Andrieş kopt de bal weg. Şerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Şerb probeert naar een medespeler te passen. Szabó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabó schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Batalha rent richting de bal. Batalha geeft een hoge lob. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz schiet op doel. Morita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 0:1

14e minuut.
Enginar kopt de bal weg. Batalha is nu in balbezit. Batalha geeft de bal voor. Daar is Santacruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santacruz haalt uit met een fantastische trap. Morita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Santacruz rent richting de bal. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński schiet op doel. Morita bokst de bal weg.

22e minuut.
Motłoszyński rent richting de bal. Ćeklić rent richting de bal. Motłoszyński is nu in balbezit. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz draait met de bal, schiet en ... Morita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Enginar geeft een lange en hoge pass. Santacruz kopt de bal weg. Klungelig pakt Murgoci de bal. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Andrieş is nu in balbezit. Batalha onderschept slim de pass. Batalha geeft een lange en hoge pass. Motłoszyński is nu in balbezit. Motłoszyński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ćeklić is nu in balbezit. Ćeklić geeft de bal voor. Batalha kopt de bal weg. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ćeklić is nu in balbezit. Ćeklić passt de bal met de wreef. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 0:2

34e minuut.
Procopan geeft de bal voor. Bonavia geeft een hoge lob. Murgoci heeft problemen om de bal te vangen. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 69%, Titanii Mioritici 31%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 0:2

47e minuut.
Klungelig pakt Procopan de bal. Ćeklić rent richting de bal. Ciubotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Santacruz rent richting de bal. Santacruz draait met de bal, schiet en ... Morita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Şerb is nu in balbezit. Bilici onderschept slim de pass. Bilici passt de bal met de wreef. Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Batalha is nu in balbezit. Batalha geeft een hoge lob. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 0:3

58e minuut.
Murgoci heeft problemen om de bal te vangen. Ćeklić is nu in balbezit. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński draait met de bal, schiet en ... Morita werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Nărăvaş rent richting de bal. Nărăvaş probeert naar een medespeler te passen. Leclère bereikt de bal nog maar net als eerste. Leclère draait met de bal, schiet en ... Kisteleki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 1:3

62e minuut.
Batalha bereikt de bal nog maar net als eerste. Batalha geeft een lange en hoge pass. Gică probeert naar een medespeler te passen. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Enginar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şerb met een snelle inworp. Nărăvaş is nu in balbezit. Nărăvaş geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Daar is Santacruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćeklić speelt de bal door. Motłoszyński is nu in balbezit. Motłoszyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Batalha probeert naar een medespeler te passen. Motłoszyński rent richting de bal. Met opzet legt Gică zijn tegenspeler op de grond. Motłoszyński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Motłoszyński kan niet meer verder spelen. Lindo komt het veld opgelopen. Bilici wilt de vrije trap nemen. Morita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bonavia kan de bal niet met de borst controleren. Perugini geeft een hoge lob. Stamatoiu is nu in balbezit. Santacruz onderschept slim de pass. Santacruz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo rent richting de bal. Gică onderschept slim de pass. Santacruz rent richting de bal. Santacruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 1:4

77e minuut.
Nărăvaş rent richting de bal. Perugini verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Perugini raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Perugini kan niet meer verder spelen. Bonavia zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Procopan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Santacruz haalt uit met een fantastische trap. Morita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 1:5

83e minuut.
Ćeklić geeft de bal voor. Stamatoiu met een sublieme pass. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Santacruz bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cartierul Confectii Arad 58%, Titanii Mioritici 42%.
Fc Cartierul Confectii Arad - Titanii Mioritici 1:6