Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEVORATOR FC Rutiera Iasi
Attack Tactiek atk
49% Balbezit 51%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 64.6
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Lupu heeft problemen om de bal te vangen. Guignard is nu in balbezit. Lupu is nu in balbezit. Lupu schiet op doel. Berthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:1

13e minuut.
Ratcu is nu in balbezit. De Moerlooze tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ratcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Piechaczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciendones springt en kopt de bal. Tenório bokst de bal weg.

14e minuut.
Tenório probeert naar een medespeler te passen. Guignard kopt de bal weg. Lupu rent richting de bal. Lupu draait met de bal, schiet en ... Berthe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:2

17e minuut.
Reynierse rent richting de bal. Reynierse passt de bal zonder na te denken. Lupu rent richting de bal. Lupu draait met de bal, schiet en ... Berthe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:3

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ginola met de inworp. De Moerlooze bereikt de bal nog maar net als eerste. De Moerlooze geeft een lange en hoge pass. Guignard springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Ginola passt de bal met de wreef. Lupu is nu in balbezit. Lupu passt de bal met de wreef. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard draait met de bal, schiet en ... Berthe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:4

25e minuut.
Klausz geeft de bal voor. Inworp. Ginola met een snelle inworp. De Moerlooze geeft een hoge lob. Lupu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Piechaczek rent richting de bal. De Moerlooze is nu in balbezit. De Moerlooze passt de bal met de wreef. Lupu rent richting de bal. Lupu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Varipapa is nu in balbezit. Reynierse onderschept slim de pass. Carbone met een sublieme pass. Lupu rent richting de bal. Lupu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:5

43e minuut.
Ginola rent richting de bal. Ginola geeft een hoge lob. Balparmak bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu verovert de bal door een tackle van achteren. Lupu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 69%, FC Rutiera Iasi 31%.
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:5

51e minuut.
Vale verovert de bal door een tackle van achteren. Vale geeft een hoge lob. Lupu kopt de bal weg. Guignard rent richting de bal. Guignard haalt uit met een fantastische trap. Berthe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:6

56e minuut.
Ginola met een snelle inworp. De Moerlooze geeft een lange en hoge pass. Varipapa kopt de bal weg. Guignard is nu in balbezit. Guignard draait met de bal, schiet en ... Berthe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:7

59e minuut.
De Moerlooze probeert naar een medespeler te passen. Lupu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupu passt de bal zonder na te denken. Guignard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guignard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ginola passt de bal met de wreef. Carbone is nu in balbezit. Carbone geeft een lange en hoge pass. Guignard maakt een snoekduik en kopt de bal. Berthe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:8

71e minuut.
Klausz passt de bal in één keer door. Daar is Burek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ginola. Ginola krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Algorta geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Moerlooze de bal onder controle te krijgen. Guignard is nu in balbezit. Daar is Guignard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guignard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Svatoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raimo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Svatoš is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piechaczek met een snel genomen vrije trap. Burek geeft een lange en hoge pass. Ciendones krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Svatoš geeft een hoge lob. Popiełuszko is nu in balbezit. Algorta begaat een overtreding. Algorta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEVORATOR 56%, FC Rutiera Iasi 44%.
DEVORATOR - FC Rutiera Iasi 0:8