Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C Insomnia MDM 1947 Viitorul Barlad
Insomnia-PWR1 Tactiek Cucu 1.0
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
56.1 gemiddelde waardering 67.1
excellent Schieten outstanding
good Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


5e minuut.
Oancea met een snelle inworp. Zidane rent richting de bal. Zidane geeft een lange en hoge pass. Thiebaut is nu in balbezit. Thiebaut haalt uit met een fantastische trap. Kujawiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Frisone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Viitorul Barlad 0:1

6e minuut.
Rostamyan geeft de bal voor. Inworp. Oancea met een snelle inworp. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zidane met de inworp. Favstov geeft een lange en hoge pass. Thiebaut krijgt zijn hoofd ertegen. Kujawiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Viitorul Barlad 0:2

34e minuut.
Inworp. Zidane met een snelle inworp. Favstov geeft een lange en hoge pass. Frisone bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisone schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Viitorul Barlad 0:3

37e minuut.
Zidane speelt de bal door. Favstov is nu in balbezit. Favstov passt de bal zonder na te denken. Frisone is nu in balbezit. Frisone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Insomnia MDM 1947 67%, Viitorul Barlad 33%.
F.C Insomnia MDM 1947 - Viitorul Barlad 0:3

46e minuut.
Thiebaut probeert naar een medespeler te passen. Schockaert probeert naar een medespeler te passen. Cvetanović speelt de bal door. Favstov bereikt de bal nog maar net als eerste. Favstov geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Ruiz Sánchez komt het veld opgelopen. Brancaleone komt het veld opgelopen. Favstov met de inworp. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Kałuziński rent richting de bal. Zidane geeft de bal voor. Brancaleone springt en kopt de bal. Kujawiński bokst de bal weg. Ruiz Sánchez rent richting de bal. Ruiz Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane probeert naar een medespeler te passen. Favstov is nu in balbezit. Favstov geeft de bal voor. Ruiz Sánchez maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Kochanský de bal. Kochanský probeert naar een medespeler te passen. Eastwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood haalt uit met een fantastische trap. Bilot werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Zidane geeft de bal voor. Brancaleone heeft problemen om de bal te vangen. Brancaleone schiet op doel. Kujawiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Viitorul Barlad 0:4

63e minuut.
Liber is nu in balbezit. Liber geeft een hoge lob. Brancaleone is nu in balbezit. Brancaleone geeft een hoge lob. Ruiz Sánchez krijgt zijn hoofd ertegen. Kujawiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Cvetanović verovert de bal door een tackle van achteren. Cvetanović geeft een lange en hoge pass. Daar is Vogels, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brancaleone bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Favstov rent richting de bal. Favstov geeft een hoge lob. Viscol heeft problemen om de bal te vangen. Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Ruiz Sánchez onderschept slim de pass. Ruiz Sánchez geeft een hoge lob. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Brancaleone onderschept slim de pass. Brancaleone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Insomnia MDM 1947 - Viitorul Barlad 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Insomnia MDM 1947 68%, Viitorul Barlad 32%.
F.C Insomnia MDM 1947 - Viitorul Barlad 0:5