Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kristal Glam SkiLLer Team
new Tactiek SkiLL2
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
55.1 gemiddelde waardering 66.5
zeer goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Marsilia is nu in balbezit. Bielas onderschept slim de pass. Bielas passt de bal met de wreef. Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz rent richting de bal. Bowsza is nu in balbezit. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz schiet op doel. Miauczyński bokst de bal weg.

16e minuut.
Hotoleanu met een sublieme pass. Bowsza rent richting de bal. Şanlısoy is nu in balbezit. Şanlısoy passt de bal zonder na te denken. Dimofte verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bielas neemt de hoekschop. Stankiewicz springt en kopt de bal. Miauczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 0:1

18e minuut.
Melinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao passt de bal met de wreef. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft een hoge lob. Stankiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Miauczyński bokst de bal weg.

22e minuut.
Sütő passt de bal met de wreef. Şanlısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaharescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zaharescu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Roka speelt de bal door. Filipenko onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roka zal de hoekschop nemen. Zaharescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
van Bruggen onderschept slim de pass. Inworp. Marsilia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Utasi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 1:1

34e minuut.
Filipenko heeft problemen om de bal te vangen. Filipenko geeft een lange en hoge pass. Bowsza rent richting de bal. Bowsza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 51%, SkiLLer Team 49%.
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 1:2

49e minuut.
Sütő kopt de bal weg. van Bruggen geeft een lange en hoge pass. Stankiewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Stankiewicz de bal. Stankiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Tănăsoaica de bal onder controle te krijgen. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tănăsoaica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stankiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bowsza kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Roka geeft een lange en hoge pass. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas passt de bal zonder na te denken. Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas passt de bal in één keer door. Stankiewicz rent richting de bal. Bowsza rent richting de bal. Bowsza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Şanlısoy rent richting de bal. Şanlısoy geeft de bal voor. Bowsza kopt de bal weg. Melinao rent richting de bal. Melinao haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stankiewicz rent richting de bal. Tănăsoaica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stankiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bowsza neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 1:3

69e minuut.
Sütő geeft een lange en hoge pass. Bowsza probeert de bal met de borst te controleren. Melinao rent richting de bal. Bowsza rent richting de bal. Bowsza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 1:4

72e minuut.
Şanlısoy probeert naar een medespeler te passen. Hotoleanu rent richting de bal. Hotoleanu geeft een hoge lob. Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Tănăsoaica met een sublieme pass. Şanlısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlısoy geeft de bal voor. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu geeft de bal voor. Melinao is nu in balbezit. Melinao draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kristal Glam 55%, SkiLLer Team 45%.
FC Kristal Glam - SkiLLer Team 1:5