Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Corvinul 1921 Elite Sport Club
5-2-1-2 Tactiek AfterHyb
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.5 gemiddelde waardering 65.2
very good Schieten excellent
good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Borrallo speelt de bal door. Kraft is nu in balbezit. Vinčić onderschept slim de pass. Vinčić geeft de bal voor. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen. Bello Serans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Os onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Elite Sport Club 0:1

12e minuut.
Berntsen rent richting de bal. Gruba onderschept slim de pass. Gruba passt de bal in één keer door. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Závodi onderschept slim de pass. Závodi geeft de bal voor. Kraft controleert de bal met de borst. Magdziej is nu in balbezit. Magdziej schiet op doel. Bello Serans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Os speelt de bal door. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruba met een sublieme pass. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... Galleguillos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 49%, Elite Sport Club 51%.
F.C. Corvinul 1921 - Elite Sport Club 0:1

62e minuut.
Desoete kopt de bal weg. Gruba bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrallo begaat een overtreding. Borrallo krijgt een gele kaart. Gruba is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kikowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Corvinul 1921 - Elite Sport Club 1:1

75e minuut.
Gruba verovert de bal door een tackle van achteren. Desoete bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gruba zal de hoekschop nemen. Kikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Rokkos geeft de bal voor. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraft tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kraft krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Borrallo geeft een lange en hoge pass. Vinčić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinčić geeft een lange en hoge pass. Serejo springt en kopt de bal. Bello Serans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Corvinul 1921 - Elite Sport Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Corvinul 1921 55%, Elite Sport Club 45%.
F.C. Corvinul 1921 - Elite Sport Club 1:2