Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapidul Lupii Negri Galsa
old Tactiek ppd12eo1
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
5 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.4 gemiddelde waardering 74.4
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen wonderbaarlijk
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Angelas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wallace met de inworp. Granese geeft een lange en hoge pass. Timms rent richting de bal. De bal raakt de paal. Timms is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:1

3e minuut.
Zovkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace passt de bal in één keer door. Timms rent richting de bal. Timms schiet op doel. Marcola bokst de bal weg.

6e minuut.
Timms rent richting de bal. Granese rent richting de bal. Angelas rent richting de bal. Granese onderschept slim de pass. Granese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:2

8e minuut.
Granese bereikt de bal nog maar net als eerste. Granese passt de bal in één keer door. Fontora is nu in balbezit. Timms onderschept slim de pass. Timms draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:3

15e minuut.
Corporente geeft de bal voor. Zovkić kan de bal niet met de borst controleren. Wallace met een sublieme pass. Klungelig pakt Timms de bal. Timms draait met de bal, schiet en ... Marcola bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Wallace onderschept slim de pass. Wallace geeft de bal voor. Timms kopt de bal weg. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Granese bereikt de bal nog maar net als eerste. Corporente bereikt de bal nog maar net als eerste. Corporente speelt de bal door. Timms rent richting de bal. Timms schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Lukačić is nu in balbezit. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms probeert naar een medespeler te passen. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ... Marcola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:4

28e minuut.
Wallace geeft de bal voor. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms verovert de bal door een tackle van achteren. Sulowski is nu in balbezit. Sulowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:5

29e minuut.
Ruhroth geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corporente met de inworp. Granese geeft de bal voor. Timms maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcola bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms onderschept slim de pass. Timms heeft problemen om de bal te vangen. Timms draait met de bal, schiet en ... Marcola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:6

32e minuut.
Deriva kopt de bal weg. Sulowski is nu in balbezit. Królik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sulowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lukačić is nu in balbezit. Lukačić passt de bal in één keer door. Wallace is nu in balbezit. Wallace geeft een lange en hoge pass. Timms springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hoydonckx onderschept slim de pass. Hoydonckx geeft de bal voor. Angelas heeft problemen om de bal te vangen. Timms is nu in balbezit. Timms draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Timms stond buitenspel. Angelas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Arent de bal. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Królik is nu in balbezit. Granese onderschept slim de pass. Granese passt de bal met de wreef. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hoydonckx kopt de bal weg. Wallace speelt de bal door. Timms heeft problemen om de bal te vangen. Timms schiet op doel. Marcola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:7

43e minuut.
Inworp. Ruhroth met de inworp. Szulakowski met een sublieme pass. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Deriva passt de bal in één keer door. Granese speelt de bal door. Wallace is nu in balbezit. Wallace geeft een hoge lob. Sulowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 68%, Lupii Negri Galsa 32%.
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:7

46e minuut.
Timms kopt de bal weg. Wallace is nu in balbezit. Wallace passt de bal zonder na te denken. Timms rent richting de bal. Timms schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:8

49e minuut.
Ruhroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Corporente onderschept slim de pass. Corporente passt de bal met de wreef. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:9

50e minuut.
Szulakowski met de inworp. Iţic speelt de bal door. Minne heeft problemen om de bal te vangen. Ðức Kiên verovert de bal door een tackle van achteren. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Deriva de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulakowski zal de hoekschop nemen. Ðức Kiên springt en kopt de bal. Minne probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Saridis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Granese probeert naar een medespeler te passen. Corporente is nu in balbezit. Corporente passt de bal zonder na te denken. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:10

54e minuut.
Ruhroth kopt de bal weg. Lukačić speelt de bal door. Corporente geeft de bal voor. Sulowski rent richting de bal. Sulowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Wallace haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ruhroth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:11

56e minuut.
Ðức Kiên heeft problemen om de bal te vangen. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms passt de bal in één keer door. Wallace rent richting de bal. Wallace geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Wallace passt de bal met de wreef. Timms rent richting de bal. Timms haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:12

62e minuut.
Drăguloiu heeft problemen om de bal te vangen. Hoydonckx onderschept slim de pass. Hoydonckx geeft de bal voor. Sulowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sulowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:13

64e minuut.
Granese speelt de bal door. Sulowski is nu in balbezit. Fontora is nu in balbezit. Sulowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sulowski schiet op doel. Marcola bokst de bal weg. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms schiet op doel. Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Sulowski probeert de bal aan de voet te houden. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Zovkić is nu in balbezit. Timms verovert de bal door een tackle van achteren. Timms haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Corporente rent richting de bal. Szulakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Deriva bereikt de bal nog maar net als eerste. Deriva geeft een hoge lob. Timms krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Corporente bereikt de bal nog maar net als eerste. Corporente passt de bal zonder na te denken. Angelas rent richting de bal. Sulowski onderschept slim de pass. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Fontora is nu in balbezit. Fontora geeft een hoge lob. Sulowski rent richting de bal. Sulowski haalt uit met een fantastische trap. Marcola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:14

81e minuut.
Klungelig pakt Zovkić de bal. Timms onderschept slim de pass. Wallace rent richting de bal. Wallace geeft een hoge lob. Sulowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:15

84e minuut.
Szulakowski passt de bal in één keer door. Drăguloiu rent richting de bal. Arent legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drăguloiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iţic legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Saridis bokst de bal weg.

86e minuut.
Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms passt de bal in één keer door. Sulowski rent richting de bal. Sulowski schiet op doel. Marcola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:16

88e minuut.
Wallace kopt de bal weg. Timms probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Angelas rent richting de bal. Timms bereikt de bal nog maar net als eerste. Timms schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 72%, Lupii Negri Galsa 28%.
Rapidul - Lupii Negri Galsa 0:16