Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Buffaloess medias95
vulturul Tactiek 442 skew
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.2 gemiddelde waardering 68.4
solide Schieten uitmuntend
goed Passen formidabel
goed Verdedigen formidabel


8e minuut.
Kurajica probeert naar een medespeler te passen. Canegalli kopt de bal weg. Buzina probeert de bal met de borst te controleren. Siwak rent richting de bal. Siwak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Klungelig pakt Ribolzi de bal. Von Wattenwyl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi geeft een hoge lob. Nigrin maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Canegalli speelt de bal door. Von Wattenwyl probeert naar een medespeler te passen. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi geeft een lange en hoge pass. Pittella krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ribolzi met een sublieme pass. Nigrin rent richting de bal. Nigrin passt de bal zonder na te denken. Pittella heeft problemen om de bal te vangen. Pittella haalt uit met een fantastische trap. Kurajica bokst de bal weg.

21e minuut.
Nigrin met een sublieme pass. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - medias95 0:1

23e minuut.
Von Wattenwyl is nu in balbezit. Powell onderschept slim de pass. Ribolzi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ribolzi krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Llautureo geeft de bal voor. Thái bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Luzietti. Luzietti krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Siwak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nigrin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nigrin met een sublieme pass. Pittella is nu in balbezit. Pittella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - medias95 0:2

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Siwak neemt de hoekschop. Ribolzi kopt de bal weg. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Kurajica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Jurkemik probeert naar een medespeler te passen. Von Wattenwyl geeft een lange en hoge pass. Nigrin kopt de bal weg. Pittella rent richting de bal. Pittella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Doeltrap. Gavrilescu komt het veld opgelopen. Bauman komt het veld opgelopen. Strzykalski komt het veld opgelopen. Podgorean komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Siwak is nu in balbezit. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin rent richting de bal. Nigrin draait met de bal, schiet en ... Kurajica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - medias95 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 71%, medias95 29%.
Green Buffaloess - medias95 0:3

47e minuut.
Biserčić speelt de bal door. García Ruiz bereikt de bal nog maar net als eerste. García Ruiz geeft een lange en hoge pass. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Pittella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
García Ruiz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ribolzi de bal. Ribolzi speelt de bal door. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin haalt uit met een fantastische trap. Kurajica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pittella is nu in balbezit. Pittella draait met de bal, schiet en ... Kurajica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Gavrilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilescu passt de bal met de wreef. Kornai rent richting de bal. Kornai draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Ribolzi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nigrin de bal. Pittella bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin rent richting de bal. Nigrin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Siwak probeert naar een medespeler te passen. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi speelt de bal door. Nigrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nigrin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Siwak geeft een hoge lob. Pittella rent richting de bal. Pittella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Buffaloess - medias95 0:4

67e minuut.
Nigrin geeft een hoge lob. Strzykalski kopt de bal weg. Bauman speelt de bal door. Canegalli is nu in balbezit. Canegalli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nigrin passt de bal in één keer door. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi passt de bal met de wreef. Nigrin is nu in balbezit. Nigrin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Bauman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bauman probeert naar een medespeler te passen. Gavrilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilescu schiet op doel. Durmadan probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Buffaloess 71%, medias95 29%.
Green Buffaloess - medias95 0:4