Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decimata M.D.C
plz mercy Tactiek Flood
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 66.2
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Vrbaslija passt de bal zonder na te denken. Pasquali speelt de bal door. Ranković is nu in balbezit. Ranković haalt uit met een fantastische trap. Majdan probeert de bal aan de voet te houden. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Inworp. Mdledle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gróf is nu in balbezit. Gróf geeft een hoge lob. Nordmark krijgt zijn hoofd ertegen. Berbecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavasini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cavasini krijgt een gele kaart. Kononowicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deacon kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Berbecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - M.D.C 0:1

18e minuut.
Berbecki speelt de bal door. Mdledle kopt de bal weg. Menachem geeft een hoge lob. Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Nordmark krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - M.D.C 0:2

25e minuut.
Szostek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atanasio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corozo geeft een hoge lob. Ranković springt en kopt de bal. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Nordmark verovert de bal door een tackle van achteren. Nordmark passt de bal in één keer door. Menachem geeft een hoge lob. Kikut kopt de bal weg. Menachem geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kononowicz is nu in balbezit. Kononowicz haalt uit met een fantastische trap. Berbecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - M.D.C 0:3

35e minuut.
Vrbaslija is nu in balbezit. Mdledle verovert de bal door een tackle van achteren. Mdledle met een sublieme pass. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Klungelig pakt Nordmark de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vrbaslija. Nordmark raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mdledle neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Kononowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Cavasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordmark rent richting de bal. Nordmark draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Corozo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem is nu in balbezit. Pasquali onderschept slim de pass. Pasquali geeft de bal voor. Ranković krijgt zijn hoofd ertegen. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 57%, M.D.C 43%.
decimata - M.D.C 0:3

46e minuut.
Kaktavičs komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Jachtunowicz geeft een hoge lob. Alves probeert naar een medespeler te passen. Mdledle kopt de bal weg. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon haalt uit met een fantastische trap. Berbecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Ranković kopt de bal weg. Frers verovert de bal door een tackle van achteren. Jachtunowicz geeft een lange en hoge pass. Ranković krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Radonjić onderschept slim de pass. Radonjić met een sublieme pass. Szostek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szostek geeft een lange en hoge pass. Kononowicz springt en kopt de bal. Berbecki bokst de bal weg. Nordmark is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ranković controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mdledle maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kononowicz kopt de bal weg. Deacon heeft problemen om de bal te vangen. Deacon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Berbecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Pasquali probeert de bal met de borst te controleren. Radonjić rent richting de bal. Radonjić probeert naar een medespeler te passen. Deacon rent richting de bal. Deacon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Smoktunowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Smoktunowicz met een sublieme pass. Corozo is nu in balbezit. Corozo geeft een hoge lob. Ranković krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Nordmark bereikt de bal nog maar net als eerste. Atanasio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordmark onderschept slim de pass. Nordmark haalt uit met een fantastische trap. Berbecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - M.D.C 0:4

66e minuut.
Radonjić kopt de bal weg. Klungelig pakt Vrbaslija de bal. Menachem met een sublieme pass. Nordmark rent richting de bal. Nordmark schiet op doel. Berbecki bokst de bal weg. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaktavičs neemt de hoekschop. Nordmark springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mdledle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Deacon bereikt de bal nog maar net als eerste. Deacon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Szostek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mdledle is nu in balbezit. Mdledle passt de bal zonder na te denken. Nordmark is nu in balbezit. Nordmark draait met de bal, schiet en ... Berbecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Nordmark rent richting de bal. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz probeert naar een medespeler te passen. Deacon is nu in balbezit. Deacon draait met de bal, schiet en ... Berbecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nordmark geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Szostek speelt de bal door. Menachem probeert naar een medespeler te passen. Kononowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kononowicz draait met de bal, schiet en ... Deacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berbecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daar is Cavasini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kononowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Nordmark heeft problemen om de bal te vangen. Nordmark schiet op doel. Berbecki bokst de bal weg.

85e minuut.
Deacon schiet op doel. Berbecki met een sublieme pass. Frers kopt de bal weg. Nordmark heeft problemen om de bal te vangen. Nordmark haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
decimata - M.D.C 0:5

89e minuut.
Frers verovert de bal door een tackle van achteren. Frers speelt de bal door. Kikut bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaktavičs onderschept slim de pass. Kaktavičs geeft een hoge lob. Berbecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decimata 70%, M.D.C 30%.
decimata - M.D.C 0:5