Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Cotroceni Turnu Magurele
532 nou Tactiek corabia
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 1
60.9 gemiddelde waardering 67.3
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Klungelig pakt Szamborski de bal. Szamborski geeft de bal voor. Cardoso da Silva met een sublieme pass. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Saarmann kopt de bal weg. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahmani begaat een overtreding. Hoàng Thành is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagorodnîi wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Saarmann kopt de bal weg. Hoàng Thành bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mandelli neemt de hoekschop. Hoàng Thành maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrust geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mandelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagorodnîi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Mandelli kopt de bal weg. Zagorodnîi is nu in balbezit. Zagorodnîi speelt de bal door. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Hoàng Thành kopt de bal weg. Klungelig pakt Hrust de bal. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Conserva kopt de bal weg. Cardoso da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso da Silva geeft een hoge lob. Saarmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Filardo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 0:1

19e minuut.
Aldrich rent richting de bal. Aldrich geeft een hoge lob. Dodson heeft problemen om de bal te vangen. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Səmədli met een harde bal richting middenveld. Hoàng Thành kopt de bal weg. Saarmann rent richting de bal. Saarmann haalt uit met een fantastische trap. Filardo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 0:2

22e minuut.
Rahmani is nu in balbezit. Hoàng Thành onderschept slim de pass. Conserva legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Thành is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zagorodnîi neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Zumzubra geeft een lange en hoge pass. Fujara rent richting de bal. Met opzet legt Hoàng Thành zijn tegenspeler op de grond. Hoàng Thành krijgt een gele kaart. Fujara moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fujara kan niet meer verder spelen. Gigot komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Jabir kopt de bal weg. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Səmədli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 1:2

35e minuut.
Cardoso da Silva onderschept slim de pass. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. Saarmann kopt de bal weg. Hoàng Thành rent richting de bal. Hoàng Thành schiet op doel. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Szamborski passt de bal zonder na te denken. Mandelli rent richting de bal. Mandelli speelt de bal door. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Somjak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso da Silva speelt de bal door. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 58%, Turnu Magurele 42%.
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 1:2

46e minuut.
Somjak heeft problemen om de bal te vangen. Somjak geeft een lange en hoge pass. Conserva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cardoso da Silva rent richting de bal. Cardoso da Silva geeft een lange en hoge pass. Paal! Filardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Thành is nu in balbezit. Hoàng Thành haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 1:3

48e minuut.
Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey geeft een hoge lob. Klicpera kopt de bal weg. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 2:3

51e minuut.
Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Somjak verovert de bal door een tackle van achteren. Somjak geeft de bal voor. Saarmann is nu in balbezit. Saarmann schiet op doel. Filardo bokst de bal weg.

53e minuut.
Szamborski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urtubey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gigot rent richting de bal. Gigot geeft een lange en hoge pass. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Gigot probeert naar een medespeler te passen. Walter is nu in balbezit. Walter passt de bal met de wreef. Klicpera rent richting de bal. Klicpera draait met de bal, schiet en ... Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gigot rent richting de bal. Gigot geeft een hoge lob. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel. Səmədli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 3:3

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manaflı komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Santinho komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Santinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey met een sublieme pass. Walter geeft een lange en hoge pass. Klicpera krijgt zijn hoofd ertegen. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Rahmani probeert naar een medespeler te passen. Manaflı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Thành begaat een overtreding. Hoàng Thành krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

71e minuut.
Saarmann probeert naar een medespeler te passen. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho geeft een hoge lob. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 4:3

90e minuut.
Zagorodnîi speelt de bal door. Szamborski probeert naar een medespeler te passen. Mandelli is nu in balbezit. Mandelli geeft een lange en hoge pass. Saarmann maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 53%, Turnu Magurele 47%.
Progresul Cotroceni - Turnu Magurele 4:3