Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SILWANA S.S.C FARUL CONSTANTA 1920
v6 Tactiek 4-3-3 atac
45% Balbezit 55%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 68.1
very good Schieten brilliant
solid Passen outstanding
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo passt de bal met de wreef. Turacı is nu in balbezit. Turacı draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:1

3e minuut.
Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı passt de bal met de wreef. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo schiet op doel. Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Arriaga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leguízamo met de inworp. Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Altintop bereikt de bal nog maar net als eerste. Altintop passt de bal in één keer door. Landa heeft problemen om de bal te vangen. Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Leguízamo probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo probeert naar een medespeler te passen. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Arriaga geeft een hoge lob. Goite kopt de bal weg. Gajos speelt de bal door. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chłodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Selezeanu passt de bal in één keer door. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı schiet op doel. Szczepaniak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:2

19e minuut.
Cienfuejo is nu in balbezit. Cienfuejo passt de bal in één keer door. Gajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos geeft een lange en hoge pass. Turacı maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Leguízamo is nu in balbezit. Leguízamo passt de bal zonder na te denken. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo geeft een lange en hoge pass. Turacı maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Selezeanu rent richting de bal. Selezeanu probeert naar een medespeler te passen. Cienfuejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ... Turacı probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

26e minuut.
Prejevalischi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Leguízamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leguízamo passt de bal zonder na te denken. Turacı heeft problemen om de bal te vangen. Turacı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Latynowicz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Turacı de bal. Turacı speelt de bal door. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Sadıkoğlu passt de bal met de wreef. Landa is nu in balbezit. Met opzet legt Gajos zijn tegenspeler op de grond. Gajos krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Arriaga passt de bal met de wreef. Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Latynowicz geeft een lange en hoge pass. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 73%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 27%.
FC SILWANA - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:3

46e minuut.
Cienfuejo passt de bal in één keer door. Leguízamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguízamo passt de bal met de wreef. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Latynowicz met de inworp. Leguízamo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Turacı de bal. Turacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Landa bereikt de bal nog maar net als eerste. Landa passt de bal in één keer door. Feraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı onderschept slim de pass. Turacı schiet op doel. Szczepaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Gajos geeft een lange en hoge pass. Feraru controleert de bal met de borst. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Altintop kan de bal niet met de borst controleren. Leguízamo rent richting de bal. Leguízamo geeft een lange en hoge pass. Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak bokst de bal weg. Cienfuejo rent richting de bal. Cienfuejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Goite probeert naar een medespeler te passen. Gajos is nu in balbezit. Gajos geeft de bal voor. Turacı springt en kopt de bal. Szczepaniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:4

69e minuut.
Selezeanu passt de bal zonder na te denken. Daar is Gajos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gajos passt de bal zonder na te denken. Turacı is nu in balbezit. Turacı schiet op doel. Szczepaniak bokst de bal weg.

71e minuut.
Goite bereikt de bal nog maar net als eerste. Goite passt de bal zonder na te denken. Gajos met een sublieme pass. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Turacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Feraru rent richting de bal. Turacı onderschept slim de pass. Turacı draait met de bal, schiet en ... Szczepaniak probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC SILWANA - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5

75e minuut.
Chłodek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gajos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gherghelej speelt de bal door. Selezeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Turacı rent richting de bal. Selezeanu is nu in balbezit. Selezeanu haalt uit met een fantastische trap. Szczepaniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SILWANA 71%, S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 29%.
FC SILWANA - S.S.C FARUL CONSTANTA 1920 0:5