Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC.VASAS Curcanii
bumbum Tactiek Hitchcock attr2
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
32.9 gemiddelde waardering 61.4
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Buia trapt de bal weg. Ralha geeft een lange en hoge pass. Pepe rent richting de bal. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:1

7e minuut.
Farías rent richting de bal. Farías geeft een lange en hoge pass. Pepe is nu in balbezit. Pepe haalt uit met een fantastische trap. Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:2

8e minuut.
Mateescu heeft problemen om de bal te vangen. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis geeft een lange en hoge pass. Pepe rent richting de bal. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:3

10e minuut.
Ralha speelt de bal door. Paschalis is nu in balbezit. Pepe probeert naar een medespeler te passen. Paschalis is nu in balbezit. Paschalis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Paschalis is nu in balbezit. Paschalis passt de bal met de wreef. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe schiet op doel. Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farías met een snelle inworp. Dinamite geeft de bal voor. Pepe maakt een snoekduik en kopt de bal. Buia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:4

18e minuut.
Ralha met een sublieme pass. Dinamite is nu in balbezit. Dinamite passt de bal zonder na te denken. Farías is nu in balbezit. Farías geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Ralha passt de bal in één keer door. Daar is Dinamite, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinamite met een sublieme pass. Paschalis rent richting de bal. Paschalis draait met de bal, schiet en ... Buia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Farías geeft de bal voor. Daar is Gridean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepe is nu in balbezit. Pepe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:5

33e minuut.
Milin passt de bal zonder na te denken. Nilă rent richting de bal. Nilă geeft de bal voor. Paschalis rent richting de bal. Paschalis schiet op doel. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pepe probeert de bal aan de voet te houden. Pepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:6

44e minuut.
Na een snelle pass probeert Pepe de bal onder controle te krijgen. Ralha bereikt de bal nog maar net als eerste. Ralha geeft een lange en hoge pass. Paschalis rent richting de bal. Paschalis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 75%, Curcanii 25%.
FC.VASAS - Curcanii 0:6

53e minuut.
Mateescu rent richting de bal. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Coroianu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coroianu krijgt een gele kaart. Farías wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Farías met een snel genomen vrije trap. Pepe maakt een snoekduik en kopt de bal. Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Dinamite kopt de bal weg. Klungelig pakt Ralha de bal. Ralha geeft een lange en hoge pass. Paschalis is nu in balbezit. Paschalis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ralha verovert de bal door een tackle van achteren. Ralha geeft de bal voor. Barwin is nu in balbezit. Barwin draait met de bal, schiet en ... Buia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Dinamite probeert naar een medespeler te passen. Barwin is nu in balbezit. Barwin geeft een lange en hoge pass. Pepe springt en kopt de bal. Buia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:7

85e minuut.
Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Paschalis is nu in balbezit. Pepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepe draait met de bal, schiet en ... Buia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Bălţatu de bal. Paschalis rent richting de bal. Paschalis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC.VASAS - Curcanii 0:8

87e minuut.
Dinamite passt de bal met de wreef. Paschalis bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Coroianu zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Coroianu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coroianu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Paschalis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Paschalis kan niet meer verder spelen. Završnik komt het veld opgelopen. Farías komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC.VASAS 73%, Curcanii 27%.
FC.VASAS - Curcanii 0:8