Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
soarici DANFC
adrian Tactiek cfa mirror
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
53.6 gemiddelde waardering 65.6
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Nitti passt de bal zonder na te denken. Kałuża rent richting de bal. Kałuża geeft een hoge lob. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... Gehrts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Kalogiannis rent richting de bal. Kalogiannis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitti met de inworp. Mateescu probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Nitti is nu in balbezit. Daar is Nitti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitti met een sublieme pass. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Gjokutaj speelt de bal door. Mateescu is nu in balbezit. Mateescu probeert naar een medespeler te passen. Skyrianoglou is nu in balbezit. Skyrianoglou draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kałuża rent richting de bal. Kałuża draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Nitti de bal. Nitti met een sublieme pass. Kałuża is nu in balbezit. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Gehrts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DANFC 0:1

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitti met een snelle inworp. Mateescu rent richting de bal. Mateescu geeft een hoge lob. Kałuża maakt een snoekduik en kopt de bal. Gehrts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 66%, DANFC 34%.
soarici - DANFC 0:1

50e minuut.
Pałkus rent richting de bal. Pałkus geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalogiannis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałuża rent richting de bal. Kałuża draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti geeft een hoge lob. Kalogiannis rent richting de bal. Kałuża onderschept slim de pass. Kałuża schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pałkus speelt de bal door. Skyrianoglou rent richting de bal. Gędziorowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skyrianoglou moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Skyrianoglou kan niet meer verder spelen. Reiziger komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mateescu met een sublieme pass. Pałkus rent richting de bal. Pałkus met een sublieme pass. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Nitti passt de bal zonder na te denken. Kałuża heeft problemen om de bal te vangen. Kałuża geeft een lange en hoge pass. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kolodžej kopt de bal weg. Storace kan de bal niet met de borst controleren. Gjokutaj met een sublieme pass. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger schiet op doel. Gehrts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pałkus zal de hoekschop nemen. Reiziger kopt de bal weg. Gehrts bokst de bal weg. Kalogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger geeft een hoge lob. Kałuża maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DANFC 0:2

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mateescu met een snelle inworp. Nitti met een sublieme pass. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Kałuża rent richting de bal. Kałuża haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kalogiannis de bal onder controle te krijgen. Mateescu geeft de bal voor. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DANFC 0:3

84e minuut.
Kolodžej passt de bal in één keer door. Barbukov rent richting de bal. Storace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Storace krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Nitti geeft een hoge lob. Gehrts met een sublieme pass. Pałkus kopt de bal weg. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
soarici - DANFC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: soarici 76%, DANFC 24%.
soarici - DANFC 0:4