Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newton Heat BonoU2
3-4-3 Tactiek meci virusi
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
7 Buitenspel 5
46.8 gemiddelde waardering 29.4
adequate Schieten weak
very good Passen average
good Verdedigen weak


9e minuut.
Klungelig pakt Ishiju de bal. Ishiju passt de bal in één keer door. Siladi is nu in balbezit. Siladi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - BonoU2 1:0

17e minuut.
Özerdinç geeft de bal voor. Salim Mustafa is nu in balbezit. Salim Mustafa probeert naar een medespeler te passen. Siladi is nu in balbezit. Siladi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Salim Mustafa is nu in balbezit. Siladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabanlı rent richting de bal. Salim Mustafa verovert de bal door een tackle van achteren. Salim Mustafa haalt uit met een fantastische trap. Kozarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Salim Mustafa met een snelle inworp. bin azad rent richting de bal. bin azad passt de bal in één keer door. Fonseca rent richting de bal. Fonseca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kozarek trapt de bal weg. Salim Mustafa kopt de bal weg. Daar is Buffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luchian rent richting de bal. Luchian haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kozarek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Siladi is nu in balbezit. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. De Winter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Luchian raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Perryman neemt zijn aanloop. Kozarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman draait met de bal, schiet en ... Kozarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Pagliarulo probeert naar een medespeler te passen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca speelt de bal door. Siladi rent richting de bal. Siladi draait met de bal, schiet en ... Kozarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
bin azad speelt de bal door. Fonseca is nu in balbezit. Fonseca geeft een hoge lob. Perryman is nu in balbezit. Perryman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 22%, BonoU2 78%.
Newton Heat - BonoU2 1:0

47e minuut.
Ishiju passt de bal met de wreef. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Siladi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fonseca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonseca geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ishiju bereikt de bal nog maar net als eerste. bin azad bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabanlı begaat een overtreding. bin azad wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. bin azad kan niet meer verder spelen. Theodor komt het veld opgelopen. Fonseca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Luchian bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ishiju passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fonseca de bal. Fonseca geeft een lange en hoge pass. Perryman is nu in balbezit. Perryman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Theodor speelt de bal door. Luchian rent richting de bal. De Winter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Winter is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Luchian raakt geblesseerd tijdens het duel. Fonseca met een snel genomen vrije trap. Perryman is nu in balbezit. Perryman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Newton Heat - BonoU2 2:0

89e minuut.
Sabanlı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salim Mustafa met de inworp. Siladi is nu in balbezit. Siladi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newton Heat 25%, BonoU2 75%.
Newton Heat - BonoU2 2:0