Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DORINACHE Magnifica Steaua
D 2 Tactiek 532centru
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
52 gemiddelde waardering 59.1
excellent Schieten formidable
good Passen excellent
solid Verdedigen good


4e minuut.
Lesme is nu in balbezit. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre passt de bal zonder na te denken. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Omgiewicz schiet op doel. Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Ociepa rent richting de bal. Ociepa geeft de bal voor. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau schiet op doel. Zjača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:1

8e minuut.
Cañamero passt de bal met de wreef. Sỹ Hoàng is nu in balbezit. Sỹ Hoàng passt de bal zonder na te denken. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Matović passt de bal zonder na te denken. Taniukiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taniukiewicz geeft een hoge lob. Lesme rent richting de bal. Lesme schiet op doel. Vaz Fernandes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Majka probeert naar een medespeler te passen. Vidaurre heeft problemen om de bal te vangen. Cañamero speelt de bal door. Serafimović is nu in balbezit. Serafimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:2

17e minuut.
Nicolau kopt de bal weg. Skrętkowicz onderschept slim de pass. Cañamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero geeft de bal voor. Nicolau maakt een snoekduik en kopt de bal. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Freebairn controleert de bal met de borst. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre passt de bal met de wreef. Lesme is nu in balbezit. Lesme draait met de bal, schiet en ... Vaz Fernandes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Majka rent richting de bal. Majka geeft de bal voor. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović draait met de bal, schiet en ... Zjača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:3

30e minuut.
Sapena geeft de bal voor. Pedros kopt de bal weg. Cañamero met een sublieme pass. Klungelig pakt Serafimović de bal. Serafimović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Sapena de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cañamero zal de hoekschop nemen. Serafimović springt en kopt de bal. Zjača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:4

35e minuut.
Cañamero is nu in balbezit. Cañamero geeft de bal voor. Serafimović kopt de bal weg. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau draait met de bal, schiet en ... Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skrętkowicz rent richting de bal. Serafimović onderschept slim de pass. Serafimović geeft een lange en hoge pass. Nicolau springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Vidaurre kopt de bal weg. Freebairn rent richting de bal. Freebairn geeft een lange en hoge pass. Nicolau is nu in balbezit. Nicolau schiet op doel. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Adessi onderschept slim de pass. Pedros geeft de bal voor. Serafimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafimović schiet op doel. Zjača probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Ociepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ociepa geeft een lange en hoge pass. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 70%, Magnifica Steaua 30%.
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:5

48e minuut.
Puchici is nu in balbezit. Cañamero onderschept slim de pass. Cañamero geeft de bal voor. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau haalt uit met een fantastische trap. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Doeltrap. Roveda komt het veld opgelopen. Galla komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ociepa met een sublieme pass. Roveda is nu in balbezit. Roveda passt de bal in één keer door. Galla rent richting de bal. Galla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Fiutowski komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Talpăşan geeft een lange en hoge pass. Cañamero rent richting de bal. Cañamero passt de bal met de wreef. Galla bereikt de bal nog maar net als eerste. Galla draait met de bal, schiet en ... Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Cañamero speelt de bal door. Klungelig pakt Ociepa de bal. Ociepa geeft de bal voor. Nicolau rent richting de bal. Nicolau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Talpăşan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roveda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nicolau rent richting de bal. Nicolau geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cañamero geeft een lange en hoge pass. Nicolau kopt de bal weg. Galla is nu in balbezit. Galla draait met de bal, schiet en ... Zjača maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:6

81e minuut.
Adessi geeft een hoge lob. Inworp. Puchici met een snelle inworp. Vidaurre geeft een hoge lob. Omgiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Vaz Fernandes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Cañamero rent richting de bal. Cañamero passt de bal zonder na te denken. Galla rent richting de bal. Galla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:7

90e minuut.
Roveda is nu in balbezit. Roveda passt de bal in één keer door. Nicolau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicolau haalt uit met een fantastische trap. Zjača probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 78%, Magnifica Steaua 22%.
FC DORINACHE - Magnifica Steaua 0:8