Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PILON CLUB Rain Street
433s Tactiek BluRain
50% Balbezit 50%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 8
51.8 gemiddelde waardering 60
solide Schieten uitstekend
goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Binescu onderschept slim de pass. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. Vieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - Rain Street 0:1

6e minuut.
Zampella rent richting de bal. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zampella is nu in balbezit. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso draait met de bal, schiet en ... Vieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - Rain Street 0:2

11e minuut.
Daar is Kiełpiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełpiński probeert naar een medespeler te passen. Binescu geeft een hoge lob. Silvoso rent richting de bal. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. Vieri bokst de bal weg. Daar is Slagveer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rymuza is nu in balbezit. Rymuza draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Daar is Huhtamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zampella rent richting de bal. McGlynn bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampella verovert de bal door een tackle van achteren. Zampella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Kossak is nu in balbezit. Zajarnas onderschept slim de pass. Zajarnas speelt de bal door. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Osório passt de bal in één keer door. Binescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Binescu speelt de bal door. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PILON CLUB 71%, Rain Street 29%.
PILON CLUB - Rain Street 0:2

47e minuut.
Binescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rymuza rent richting de bal. Polczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Polczyk krijgt een gele kaart. Rymuza raakt geblesseerd tijdens het duel. Rymuza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Vieri probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - Rain Street 0:3

53e minuut.
Kossak is nu in balbezit. Zajarnas onderschept slim de pass. Zajarnas geeft een lange en hoge pass. Silvoso is nu in balbezit. Silvoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - Rain Street 0:4

62e minuut.
Icardi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt McGlynn de bal. Rymuza is nu in balbezit. Zampella rent richting de bal. Zampella geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Riban geeft de bal voor. Câmara rent richting de bal. Sangronis onderschept slim de pass. Sangronis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - Rain Street 1:4

74e minuut.
Binescu rent richting de bal. Binescu probeert naar een medespeler te passen. Silvoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Rymuza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Rymuza bereikt de bal nog maar net als eerste. Slagveer rent richting de bal. Silvoso verovert de bal door een tackle van achteren. Silvoso schiet op doel. Vieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - Rain Street 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PILON CLUB 67%, Rain Street 33%.
PILON CLUB - Rain Street 1:5