Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gengiscan F.C Reginna
532 Tactiek Miccio noob
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
53.3 gemiddelde waardering 42.2
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Torre Alta is nu in balbezit. Torre Alta geeft een hoge lob. Sepsey kopt de bal weg. Bolec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec draait met de bal, schiet en ... Brandovardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Batola bereikt de bal nog maar net als eerste. Batola probeert naar een medespeler te passen. Rivetti verovert de bal door een tackle van achteren. Bolec rent richting de bal. Bolec schiet op doel. Brandovardi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Pleşca onderschept slim de pass. Pleşca geeft een hoge lob. Sava rent richting de bal. Sava draait met de bal, schiet en ... Brandovardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - F.C Reginna 1:0

18e minuut.
Favalli rent richting de bal. Favalli geeft een lange en hoge pass. Frediani bereikt de bal nog maar net als eerste. Frediani draait met de bal, schiet en ... Beerenberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gengiscan - F.C Reginna 1:1

28e minuut.
Daar is Fago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fago met een sublieme pass. Meda speelt de bal door. Frediani is nu in balbezit. Frediani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Paciulli is nu in balbezit. Bolec onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fago zal de hoekschop nemen. Bolec maakt een snoekduik en kopt de bal. Brandovardi bokst de bal weg.

39e minuut.
Sava is nu in balbezit. Sava geeft een hoge lob. Sepsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolec is nu in balbezit. Bolec haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi bokst de bal weg.

43e minuut.
Pleşca is nu in balbezit. Pleşca passt de bal in één keer door. Torre Alta is nu in balbezit. Torre Alta geeft een lange en hoge pass. Bolec maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - F.C Reginna 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 42%, F.C Reginna 58%.
Gengiscan - F.C Reginna 2:1

57e minuut.
Favalli is nu in balbezit. Pleşca verovert de bal door een tackle van achteren. Pleşca geeft een lange en hoge pass. Bolec rent richting de bal. Bolec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Fago bereikt de bal nog maar net als eerste. Fago geeft een hoge lob. Inworp. Favalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Mazza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Słowiński speelt de bal door. Torre Alta heeft problemen om de bal te vangen. Torre Alta passt de bal met de wreef. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fago probeert naar een medespeler te passen. Batola probeert naar een medespeler te passen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sepsey heeft problemen om de bal te vangen. Sepsey haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi bokst de bal weg.

88e minuut.
Orsino kopt de bal weg. Batola met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rivetti de bal onder controle te krijgen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Tianphosuwan geeft een lange en hoge pass. Luciano heeft problemen om de bal te vangen. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. Brandovardi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gengiscan - F.C Reginna 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gengiscan 30%, F.C Reginna 70%.
Gengiscan - F.C Reginna 3:1