Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB AS Ravenna
amuni Tactiek Trening
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.3 gemiddelde waardering 57
goed Schieten uitmuntend
goed Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Klungelig pakt Mariz de bal. Turcinovich rent richting de bal. Met opzet legt Makowiecki zijn tegenspeler op de grond. Makowiecki krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Rylik is nu in balbezit. Kadir onderschept slim de pass. Kadir probeert naar een medespeler te passen. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kadir met een snelle inworp. Okrzesik met een sublieme pass. Jilmer rent richting de bal. Jilmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:1

19e minuut.
Emiliani geeft een hoge lob. Jilmer kopt de bal weg. Tega is nu in balbezit. Tega haalt uit met een fantastische trap. Bello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:2

22e minuut.
Jilmer is nu in balbezit. Jilmer passt de bal in één keer door. Makowiecki is nu in balbezit. Makowiecki draait met de bal, schiet en ... Bello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:3

28e minuut.
Trevlakis kopt de bal weg. Makowiecki rent richting de bal. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tega de bal. Tega draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Klungelig pakt Mariz de bal. Mnguni bereikt de bal nog maar net als eerste. Mnguni met een sublieme pass. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Mnguni de bal onder controle te krijgen. Makowiecki probeert naar een medespeler te passen. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer haalt uit met een fantastische trap. Bello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:4

34e minuut.
Kadir met een snelle inworp. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik passt de bal met de wreef. Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Tega is nu in balbezit. Tega passt de bal met de wreef. Jilmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Jilmer schiet op doel. Bello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 63%, AS Ravenna 37%.
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:4

48e minuut.
Mariz passt de bal zonder na te denken. Mocci is nu in balbezit. Mnguni begaat een overtreding. Mnguni krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Fazi is nu in balbezit. Fazi probeert naar een medespeler te passen. Riihiluoma probeert naar een medespeler te passen. Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik geeft een lange en hoge pass. Tega bereikt de bal nog maar net als eerste. Tega haalt uit met een fantastische trap. Bello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:5

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lacina neemt de hoekschop. Rylik kopt de bal weg. Mnguni geeft een lange en hoge pass. Jilmer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Kadir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadir passt de bal zonder na te denken. Lacina rent richting de bal. Jilmer is nu in balbezit. Jilmer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Lacina rent richting de bal. Lacina geeft de bal voor. Jilmer rent richting de bal. Jilmer draait met de bal, schiet en ... Bello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASD SPINZU_FOTBALLCLUB 69%, AS Ravenna 31%.
ASD SPINZU_FOTBALLCLUB - AS Ravenna 0:6