Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Phoenicis Atalanta 1907
Sur.5-3-1-1 v1M Tactiek 2.0 442** pr.
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 45.6
good Schieten adequate
adequate Passen solid
very good Verdedigen average


1e minuut.
Gieroba met een sublieme pass. Deschamps geeft een hoge lob. García Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Buscher rent richting de bal. Buscher geeft een hoge lob. Correa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Przybyliński is nu in balbezit. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap. Correa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Wairimu passt de bal in één keer door. Inworp. Bećević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buscher rent richting de bal. Buscher geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wairimu is nu in balbezit. Wairimu passt de bal zonder na te denken. Ferrarini geeft een hoge lob. van Zwieten kopt de bal weg. Cabra is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Atalanta 1907 0:1

19e minuut.
Belitardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschamps rent richting de bal. Ferrarini onderschept slim de pass. van Zwieten rent richting de bal. van Zwieten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Buscher geeft een hoge lob. Moldovan heeft problemen om de bal te vangen. Przybyliński rent richting de bal. Przybyliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Phoenicis - Atalanta 1907 1:1

43e minuut.
Wairimu speelt de bal door. Buscher is nu in balbezit. García Ortega rent richting de bal. Buscher verovert de bal door een tackle van achteren. Buscher geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 45%, Atalanta 1907 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenicis - Atalanta 1907 1:1

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Varela komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hybben geeft een lange en hoge pass. Hagedorn geeft de bal voor. Klungelig pakt Belitardo de bal. Cabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabra schiet op doel. Cupiał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Przybyliński stond buitenspel. Rohonczy komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Przybyliński onderschept slim de pass. Andino rent richting de bal. Przybyliński onderschept slim de pass. Przybyliński haalt uit met een fantastische trap. Correa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

89e minuut.
Wairimu heeft problemen om de bal te vangen. Wairimu met een sublieme pass. van Zwieten rent richting de bal. Klungelig pakt van Zwieten de bal. van Zwieten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 29%, Atalanta 1907 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenicis - Atalanta 1907 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Cabra kopt de bal weg. Klungelig pakt Hagedorn de bal. Hybben tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hybben krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 40%, Atalanta 1907 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Phoenicis - Atalanta 1907 1:1

106e minuut.
Hybben rent richting de bal. Hybben probeert naar een medespeler te passen. Pănican geeft een lange en hoge pass. Gieroba bereikt de bal nog maar net als eerste. Gieroba geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Przybyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Phoenicis - Atalanta 1907 2:1

117e minuut.
Deschamps onderschept slim de pass. Andino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Deschamps. Deschamps krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Phoenicis 45%, Atalanta 1907 55%.
Phoenicis - Atalanta 1907 2:1