Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tapaz68 sannino team
Spuenze Tactiek ATA4A
47% Balbezit 53%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
53.4 gemiddelde waardering 52.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


11e minuut.
Miodek onderschept slim de pass. Miodek passt de bal met de wreef. Dajka is nu in balbezit. Dajka draait met de bal, schiet en ... Motton maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - sannino team 0:1

12e minuut.
Uzalan passt de bal zonder na te denken. Daar is Pazúrik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pazúrik speelt de bal door. Dajka rent richting de bal. Dajka schiet op doel. Motton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozera geeft een lange en hoge pass. Dajka rent richting de bal. Dajka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ozera bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Dajka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ozera rent richting de bal. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel. Motton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kełpikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwietniak met een snelle inworp. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tapaz68 - sannino team 1:1

44e minuut.
Śmigło probeert naar een medespeler te passen. Estruch rent richting de bal. Estruch probeert naar een medespeler te passen. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 74%, sannino team 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tapaz68 - sannino team 1:1

47e minuut.
Narov passt de bal met de wreef. Pazúrik rent richting de bal. Pazúrik passt de bal met de wreef. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Inworp. Kwietniak met de inworp. Pešterac is nu in balbezit. Dajka verovert de bal door een tackle van achteren. Dajka schiet op doel. Motton bokst de bal weg.

51e minuut.
Pazúrik is nu in balbezit. Pazúrik geeft de bal voor. Kełpikowski kopt de bal weg. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Radwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka onderschept slim de pass. Dajka passt de bal in één keer door. Ozera is nu in balbezit. Ozera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Albiani geeft de bal voor. Ozera rent richting de bal. Radwan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozera raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pazúrik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Durandi is nu in balbezit. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Ozera probeert naar een medespeler te passen. Dajka rent richting de bal. Dajka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tapaz68 - sannino team 1:2

75e minuut.
Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Miodek kopt de bal weg. Albiani probeert naar een medespeler te passen. Dajka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dajka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Durandi geeft de bal voor. Klungelig pakt Caligiuri de bal. Beldeanu met een sublieme pass. Dajka rent richting de bal. Dajka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Durandi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koev komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tapaz68 80%, sannino team 20%.
tapaz68 - sannino team 1:2