Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Massese 1919 AtleticoMonaco
salva 2 Tactiek Canosalandia
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 30
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 60.5
redelijk Schieten uitmuntend
goed Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


5e minuut.
Bosh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Venezuelano controleert de bal met de borst. Jóna legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jóna krijgt een gele kaart. Venezuelano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Andrade legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - AtleticoMonaco 0:1

6e minuut.
Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos passt de bal met de wreef. Venezuelano bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezuelano geeft een lange en hoge pass. Andrade springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Honceriu passt de bal met de wreef. Venezuelano rent richting de bal. Venezuelano passt de bal zonder na te denken. Karatasos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatasos draait met de bal, schiet en ... Voordeckers bokst de bal weg.

16e minuut.
Ka Lung passt de bal zonder na te denken. Honceriu met een sublieme pass. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade onderschept slim de pass. Andrade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Van Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Assche probeert naar een medespeler te passen. Honceriu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andrade de bal. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ka Lung geeft de bal voor. Potasiński is nu in balbezit. Potasiński speelt de bal door. Ascione is nu in balbezit. Ascione haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Venezuelano bereikt de bal nog maar net als eerste. Venezuelano probeert naar een medespeler te passen. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - AtleticoMonaco 0:2

39e minuut.
Daar is Honceriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Honceriu speelt de bal door. Andrade rent richting de bal. Andrade draait met de bal, schiet en ... Nierychlewski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bosh neemt de hoekschop. Karatasos krijgt zijn hoofd ertegen. Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Rujo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Regazzini probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo geeft een hoge lob. Andrade kopt de bal weg. Daar is Venezuelano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Venezuelano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Massese 1919 68%, AtleticoMonaco 32%.
US Massese 1919 - AtleticoMonaco 0:2

47e minuut.
Bosh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franzke. Bosh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lorenzo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andrade maakt een snoekduik en kopt de bal. Voordeckers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Jóna is nu in balbezit. Bosh rent richting de bal. Franzke rent richting de bal. Karatasos onderschept slim de pass. Karatasos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Venezuelano speelt de bal door. Honceriu rent richting de bal. Honceriu passt de bal in één keer door. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Venezuelano met een sublieme pass. Honceriu rent richting de bal. Honceriu geeft de bal voor. Karatasos maakt een snoekduik en kopt de bal. Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bosh geeft een hoge lob. Rujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade onderschept slim de pass. Andrade schiet op doel. Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - AtleticoMonaco 0:3

65e minuut.
Ascione is nu in balbezit. Ascione probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vəlimətov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karatasos verovert de bal door een tackle van achteren. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - AtleticoMonaco 0:4

69e minuut.
Daar is Ka Lung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóna bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóna probeert naar een medespeler te passen. Potasiński rent richting de bal. Potasiński haalt uit met een fantastische trap. Ventura kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Jóna speelt de bal door. Ascione bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lorenzo. Ascione roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ascione kan niet meer verder spelen. Frontiera komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Rujo verovert de bal door een tackle van achteren. Bosh rent richting de bal. Bosh geeft een lange en hoge pass. Andrade krijgt zijn hoofd ertegen. Voordeckers verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Bosh probeert naar een medespeler te passen. Vəlimətov is nu in balbezit. Karatasos onderschept slim de pass. Karatasos haalt uit met een fantastische trap. Voordeckers probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - AtleticoMonaco 0:5

81e minuut.
Klungelig pakt Karatasos de bal. Venezuelano rent richting de bal. Venezuelano passt de bal met de wreef. Honceriu rent richting de bal. Honceriu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Venezuelano geeft een hoge lob. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Andrade raakt geblesseerd tijdens het duel. Andrade legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

88e minuut.
Buitenspel voor Frontiera. Goede buitenspelval van de verdediging. Necid maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vəlimətov heeft problemen om de bal te vangen. Karatasos rent richting de bal. Karatasos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Massese 1919 71%, AtleticoMonaco 29%.
US Massese 1919 - AtleticoMonaco 0:5