Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Niuppy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10793
Niuppy le tigri di monpracen
Quadrizona Tactiek max2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 54.6
average Schieten very good
adequate Passen very good
average Verdedigen good


5e minuut.
Erstad geeft de bal voor. Daar is Mayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voichin speelt de bal door. Porcu rent richting de bal. Porcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Lesz rent richting de bal. Lesz passt de bal met de wreef. de Korver onderschept slim de pass. Porcu rent richting de bal. Porcu schiet op doel. Weijl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. de Korver probeert de bal aan de voet te houden. Cherubino is nu in balbezit. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Weijl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cherubino rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van EL Nard. Cherubino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potrzebny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Porcu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Porcu geeft een hoge lob. Daar is Mayor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Weijl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino geeft een lange en hoge pass. EL Nard kan de bal niet met de borst controleren. Porcu rent richting de bal. Porcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:1

37e minuut.
Földvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Gombrowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gombrowicz passt de bal in één keer door. Porcu is nu in balbezit. Porcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lesz geeft een hoge lob. Lesz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojdała speelt de bal door. Földvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Földvári draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Lesz met een sublieme pass. Sagres bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagres speelt de bal door. Klungelig pakt Cherubino de bal. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Weijl bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 70%, le tigri di monpracen 30%.
Niuppy - le tigri di monpracen 0:1

47e minuut.
Daar is de Korver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de Korver. Porcu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Potrzebny neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Cherubino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burdo de bal onder controle te krijgen. Voichin kopt de bal weg. Klungelig pakt Porcu de bal. Porcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:2

55e minuut.
Klungelig pakt Lesz de bal. Lesz geeft een hoge lob. Voichin bereikt de bal nog maar net als eerste. Voichin geeft een lange en hoge pass. Porcu krijgt zijn hoofd ertegen. Weijl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:3

65e minuut.
Cherubino heeft problemen om de bal te vangen. EL Nard rent richting de bal. Cherubino onderschept slim de pass. Cherubino haalt uit met een fantastische trap. Weijl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lesz rent richting de bal. Lesz passt de bal zonder na te denken. Porcu rent richting de bal. Porcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:4

80e minuut.
Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mayor begaat een overtreding. Cherubino raakt geblesseerd tijdens het duel. Potrzebny zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Porcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weijl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Porcu rent richting de bal. Porcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:5

81e minuut.
Cherubino heeft problemen om de bal te vangen. Cherubino passt de bal met de wreef. Porcu rent richting de bal. Porcu haalt uit met een fantastische trap. Weijl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:6

85e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Cherubino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cherubino schiet op doel. Weijl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:7

86e minuut.
Daar is Földvári, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voichin onderschept slim de pass. Voichin met een sublieme pass. Porcu rent richting de bal. Porcu draait met de bal, schiet en ... Weijl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:8

89e minuut.
Potrzebny passt de bal zonder na te denken. de Korver heeft problemen om de bal te vangen. Porcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Porcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Niuppy - le tigri di monpracen 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Niuppy 79%, le tigri di monpracen 21%.
Niuppy - le tigri di monpracen 0:9