Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Bilboa andreac
ONE PIECE!!! Tactiek andreacB3r
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
31.8 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten good
poor Passen excellent
weak Verdedigen adequate


13e minuut.
Agnellutti geeft een lange en hoge pass. Wagemakers geeft een lange en hoge pass. Audino probeert wanhopig de bal te grijpen. Priente rent richting de bal. Priente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - andreac 0:1

20e minuut.
Chraca geeft een lange en hoge pass. Agnellutti kopt de bal weg. Zgutczyński probeert naar een medespeler te passen. Kacela is nu in balbezit. Kacela geeft een hoge lob. Audino bokst de bal weg.

26e minuut.
Canavese geeft een hoge lob. Wagemakers rent richting de bal. Wagemakers geeft een hoge lob. Priente is nu in balbezit. Priente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Zgutczyński met een sublieme pass. Kacela speelt de bal door. Zgutczyński speelt de bal door. Kacela rent richting de bal. Kacela geeft de bal voor. Audino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Kacela geeft een hoge lob. Priente springt en kopt de bal. Wagemakers is nu in balbezit. Wagemakers schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 75%, andreac 25%.
Athletic Bilboa - andreac 0:1

60e minuut.
Salpietro is nu in balbezit. D`Amone verovert de bal door een tackle van achteren. D`Amone passt de bal met de wreef. Wagemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagemakers geeft een lange en hoge pass. Audino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ortega probeert de bal met de borst te controleren. Ortega geeft een hoge lob. Agnellutti probeert de bal aan de voet te houden. Priente rent richting de bal. Priente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - andreac 0:2

71e minuut.
Zgutczyński onderschept slim de pass. Zgutczyński probeert naar een medespeler te passen. Kacela rent richting de bal. Kacela geeft een lange en hoge pass. Priente maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Athletic Bilboa - andreac 0:3

79e minuut.
Marandola is nu in balbezit. Marandola geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kacela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zgutczyński geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Bilboa 71%, andreac 29%.
Athletic Bilboa - andreac 0:3