Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
decima-mas dinamo gillo
defend Tactiek Test_3_INV
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
50.4 gemiddelde waardering 37.6
uitstekend Schieten matig
goed Passen matig
solide Verdedigen matig


7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Illán met een snelle inworp. Doll geeft de bal voor. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Fusai Morelli is nu in balbezit. Humulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Humulescu passt de bal in één keer door. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ... Rottstegge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Maldi speelt de bal door. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón geeft een hoge lob. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
González Couñago bereikt de bal nog maar net als eerste. Doll onderschept slim de pass. Doll passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Çokay de bal. Çokay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Rolón verovert de bal door een tackle van achteren. Rolón passt de bal met de wreef. Doll speelt de bal door. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ... Rottstegge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 1:0

22e minuut.
Rolón rent richting de bal. Rolón probeert naar een medespeler te passen. Humulescu rent richting de bal. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ... Rottstegge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doll probeert naar een medespeler te passen. Çokay rent richting de bal. Çokay passt de bal zonder na te denken. Humulescu rent richting de bal. Humulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Doll bereikt de bal nog maar net als eerste. Doll passt de bal zonder na te denken. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay draait met de bal, schiet en ... Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 2:0

28e minuut.
Fusai Morelli is nu in balbezit. Çokay verovert de bal door een tackle van achteren. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kisiel met een sublieme pass. Rolón bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolón geeft de bal voor. Illán is nu in balbezit. Illán geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Humulescu de bal. Humulescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 3:0

37e minuut.
Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán passt de bal zonder na te denken. Scambiali is nu in balbezit. Humulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Humulescu draait met de bal, schiet en ... Rottstegge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Becalik speelt de bal door. Çokay is nu in balbezit. Çokay draait met de bal, schiet en ... Rottstegge werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 4:0

42e minuut.
Rolón geeft een hoge lob. Illán bereikt de bal nog maar net als eerste. Illán passt de bal zonder na te denken. Çokay is nu in balbezit. Çokay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decima-mas 28%, dinamo gillo 72%.
decima-mas - dinamo gillo 5:0

58e minuut.
Humulescu passt de bal in één keer door. Daar is Doll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doll passt de bal in één keer door. Çokay is nu in balbezit. Çokay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Klungelig pakt Rolón de bal. Rolón geeft een hoge lob. Klungelig pakt González Couñago de bal. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kisiel passt de bal met de wreef. Rolón speelt de bal door. Çokay rent richting de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 6:0

66e minuut.
González Couñago passt de bal zonder na te denken. Nascimbene controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Maldi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Çokay de bal. Çokay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 7:0

68e minuut.
Rolón heeft problemen om de bal te vangen. Rolón geeft de bal voor. Çokay rent richting de bal. Çokay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
decima-mas - dinamo gillo 8:0

72e minuut.
Doll is nu in balbezit. Doll passt de bal zonder na te denken. Fusai Morelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay onderschept slim de pass. Çokay schiet op doel. Rottstegge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay geeft een lange en hoge pass. Humulescu is nu in balbezit. Humulescu haalt uit met een fantastische trap. Rottstegge probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Doll geeft de bal voor. Çokay kopt de bal weg. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu haalt uit met een fantastische trap. Rottstegge werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Nikopolidis onderschept slim de pass. Nikopolidis geeft de bal voor. Scambiali kan de bal niet met de borst controleren. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu draait met de bal, schiet en ... Rottstegge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Doll rent richting de bal. Doll passt de bal met de wreef. Humulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Humulescu schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: decima-mas 33%, dinamo gillo 67%.
decima-mas - dinamo gillo 8:0