Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fagiolada TrInAcRiA
mkcEccellenzaToC Tactiek QTT3ESPDA
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 9
6 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.2 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten solide
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen redelijk


12e minuut.
Ghisellini kopt de bal weg. Strafforelli rent richting de bal. Met opzet legt Coana zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Coana moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Coana schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Strafforelli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bearzot met een snel genomen vrije trap. Ghisellini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - TrInAcRiA 0:1

16e minuut.
Portello geeft een lange en hoge pass. Baldrighi rent richting de bal. Cassani maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cassani naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Letta passt de bal met de wreef. De Battista rent richting de bal. Baldrighi begaat een overtreding. Baldrighi krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Barluzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Barluzzi probeert naar een medespeler te passen. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli rent richting de bal. Strafforelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bearzot probeert naar een medespeler te passen. Strafforelli is nu in balbezit. Ghisellini is nu in balbezit. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli schiet op doel. Roccati verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Roccati trapt de bal weg van het doel. Barluzzi kopt de bal weg. Bearzot geeft een lange en hoge pass. Ghisellini kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghisellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli is nu in balbezit. Strafforelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fagiolada - TrInAcRiA 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagiolada 52%, TrInAcRiA 48%.
Fagiolada - TrInAcRiA 0:2

65e minuut.
Barluzzi heeft problemen om de bal te vangen. Barluzzi probeert naar een medespeler te passen. Strafforelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Strafforelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Bertocco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Boerio komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Pala rent richting de bal. De Battista onderschept slim de pass. De Battista passt de bal met de wreef. Calatrone heeft problemen om de bal te vangen. Calatrone geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fagiolada 36%, TrInAcRiA 64%.
Fagiolada - TrInAcRiA 0:2