Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcollo Ma Non Mollo INTER MARILETI CASTELLO
Cesare Prandelli Tactiek c 523
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
51.6 gemiddelde waardering 51
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
goed Verdedigen matig


7e minuut.
Fierer onderschept slim de pass. Fierer geeft een hoge lob. Deaconescu kopt de bal weg. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Badiali probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nuccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos begaat een overtreding. Miklos krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Barrett speelt de bal door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio rent richting de bal. Petronio draait met de bal, schiet en ... Zunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 1:0

22e minuut.
Zocco controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Mocó maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bonacorsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Hmirák rent richting de bal. Petronio rent richting de bal. Zocco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zocco krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pojani verovert de bal door een tackle van achteren. Pojani speelt de bal door. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 2:0

34e minuut.
Daar is Barrett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrett geeft een lange en hoge pass. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 3:0

35e minuut.
Bertulli geeft de bal voor. Zocco kopt de bal weg. Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaghetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 3:1

38e minuut.
Petronio onderschept slim de pass. Petronio probeert naar een medespeler te passen. Miklos rent richting de bal. Miklos haalt uit met een fantastische trap. Zunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 41%, INTER MARILETI CASTELLO 59%.
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 4:1

54e minuut.
Fierer geeft de bal voor. Petronio kopt de bal weg. Miklos rent richting de bal. Miklos schiet op doel. Zunga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 5:1

59e minuut.
Daar is Pojani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pojani passt de bal in één keer door. Barrett geeft een hoge lob. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Zunga met een harde bal richting middenveld. Affabile kan de bal niet met de borst controleren. Affabile probeert naar een medespeler te passen. Petronio is nu in balbezit. Petronio haalt uit met een fantastische trap. Zunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petronio met de inworp. Hmirák rent richting de bal. Hmirák passt de bal in één keer door. Pojani geeft een hoge lob. Zunga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Miklos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zunga speelt de bal door. Barrett kopt de bal weg. Petronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Petronio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordello onderschept slim de pass. Bordello geeft een hoge lob. Petronio is nu in balbezit. Petronio schiet op doel. Zunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deaconescu heeft problemen om de bal te vangen. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 6:1

72e minuut.
Daar is Bordello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buitenspel voor Zaghetto. Goede buitenspelval van de verdediging. Barrett neemt vlug de vrije trap. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. Zunga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Barrett passt de bal in één keer door. Pojani is nu in balbezit. Pojani passt de bal zonder na te denken. Deaconescu is nu in balbezit. Deaconescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zaghetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lénárd is nu in balbezit. Lénárd geeft een hoge lob. Petronio rent richting de bal. Petronio draait met de bal, schiet en ... Zunga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Miklos rent richting de bal. Miklos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 7:1

83e minuut.
Pojani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pojani passt de bal met de wreef. Petronio rent richting de bal. Petronio schiet op doel. Paal!

84e minuut.
Badiali geeft een lange en hoge pass. Pojani bereikt de bal nog maar net als eerste. Affabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconescu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcollo Ma Non Mollo 19%, INTER MARILETI CASTELLO 81%.
Barcollo Ma Non Mollo - INTER MARILETI CASTELLO 7:1