Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunsuna FC Barzot Team
taaaaaaa Tactiek calend
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
56.4 gemiddelde waardering 61.7
solid Schieten excellent
excellent Passen excellent
solid Verdedigen formidable


2e minuut.
Chilò probeert naar een medespeler te passen. Buro rent richting de bal. Buro speelt de bal door. Megalizzi is nu in balbezit. Megalizzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Broglio is nu in balbezit. Broglio geeft een hoge lob. Induráin probeert de bal met de borst te controleren. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Induráin verovert de bal door een tackle van achteren. Aliberto rent richting de bal. Krizmanić maakt een afschuwelijke overtreding. Krizmanić krijgt een gele kaart. Aliberto raakt geblesseerd tijdens het duel. Puglia wilt de vrije trap nemen. Lamotte bokst de bal weg. Broglio is nu in balbezit. Broglio schiet op doel. Lamotte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Barzot Team 0:1

27e minuut.
Sisinno is nu in balbezit. Megalizzi verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Pellé zijn tegenspeler op de grond. Pellé krijgt een gele kaart. Megalizzi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chilò zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Broglio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Barzot Team 0:2

27e minuut.
Broglio rent richting de bal. Puglia rent richting de bal. Puglia passt de bal met de wreef. Megalizzi rent richting de bal. Megalizzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aliberto is nu in balbezit. Aliberto passt de bal met de wreef. de la Hera bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi onderschept slim de pass. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Broglio is nu in balbezit. Broglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Barzot Team 0:3

44e minuut.
de la Hera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Broglio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buro geeft de bal voor. Megalizzi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Puglia passt de bal in één keer door. Buro bereikt de bal nog maar net als eerste. Buro passt de bal met de wreef. Broglio is nu in balbezit. Broglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Barzot Team 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 55%, Barzot Team 45%.
Sunsuna FC - Barzot Team 0:4

46e minuut.
Sisinno verovert de bal door een tackle van achteren. Aliberto rent richting de bal. Aliberto probeert naar een medespeler te passen. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi haalt uit met een fantastische trap. Lamotte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Puglia heeft problemen om de bal te vangen. Puglia passt de bal zonder na te denken. Megalizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Megalizzi schiet op doel. Lamotte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Barzot Team 0:5

53e minuut.
Chilò rent richting de bal. Chilò passt de bal zonder na te denken. Puglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Broglio is nu in balbezit. Broglio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

63e minuut.
Circio geeft een lange en hoge pass. Broglio heeft problemen om de bal te vangen. Buro is nu in balbezit. Buro geeft de bal voor. Megalizzi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunsuna FC - Barzot Team 0:6

66e minuut.
Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Circio verovert de bal door een tackle van achteren. Circio geeft een lange en hoge pass. Buro is nu in balbezit. Buro geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lamotte met een harde bal richting middenveld. Facchielli kopt de bal weg. Klungelig pakt Marciniak de bal. Abbadelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbadelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Broglio speelt de bal door. Giaccone rent richting de bal. Buro onderschept slim de pass. Buro geeft een hoge lob. Megalizzi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dini rent richting de bal. Dini passt de bal zonder na te denken. Aliberto rent richting de bal. Aliberto geeft de bal voor. Broglio maakt een snoekduik en kopt de bal. Lamotte bokst de bal weg.

77e minuut.
Krizmanić passt de bal met de wreef. Facchielli is nu in balbezit. Facchielli passt de bal zonder na te denken. Giaccone rent richting de bal. Giaccone schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Giaccone passt de bal met de wreef. Pellé met een sublieme pass. Facchielli probeert naar een medespeler te passen. Krizmanić rent richting de bal. Krizmanić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunsuna FC 52%, Barzot Team 48%.
Sunsuna FC - Barzot Team 0:6