Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperSantos Venice United
LIDO532-GAZALCI Tactiek Labor Party
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
39 gemiddelde waardering 67.2
zwak Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Płachecki rent richting de bal. Płachecki geeft een lange en hoge pass. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bartoletti is nu in balbezit. Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Maibach bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:1

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kasza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beştea zal de hoekschop nemen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ... Płachecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maibach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:2

16e minuut.
Beştea kopt de bal weg. Płachecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa verovert de bal door een tackle van achteren. Twardawa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:3

28e minuut.
Muriglio rent richting de bal. Muriglio passt de bal met de wreef. Jabuticaba speelt de bal door. Klungelig pakt Veltman de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ... Maibach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Jabuticaba passt de bal met de wreef. Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Veltman bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman haalt uit met een fantastische trap. Maibach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:4

39e minuut.
Bartoletti probeert naar een medespeler te passen. Hendro rent richting de bal. Twardawa onderschept slim de pass. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Maibach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:5

43e minuut.
Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea passt de bal in één keer door. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel. Maibach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 71%, Venice United 29%.
SuperSantos - Venice United 0:6

49e minuut.
Jansenson is nu in balbezit. Veltman verovert de bal door een tackle van achteren. Hendro bereikt de bal nog maar net als eerste. Veltman onderschept slim de pass. Veltman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Veltman rent richting de bal. Veltman schiet op doel. Maibach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Jabuticaba rent richting de bal. Jabuticaba passt de bal zonder na te denken. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa schiet op doel. Maibach probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Maibach trapt de bal weg. Jabuticaba kopt de bal weg. Bartoletti rent richting de bal. Bartoletti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Hristoskov speelt de bal door. Martelli heeft problemen om de bal te vangen. Bartoletti is nu in balbezit. Twardawa rent richting de bal. Twardawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bartoletti passt de bal in één keer door. Jabuticaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabuticaba geeft de bal voor. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:7

64e minuut.
Jabuticaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Driessche rent richting de bal. Jabuticaba verovert de bal door een tackle van achteren. Jabuticaba geeft een hoge lob. Twardawa krijgt zijn hoofd ertegen. Maibach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov passt de bal in één keer door. Veltman rent richting de bal. Veltman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:8

67e minuut.
Hristoskov passt de bal in één keer door. Bartoletti rent richting de bal. Veltman rent richting de bal. Veltman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:9

69e minuut.
Veltman onderschept slim de pass. Veltman passt de bal met de wreef. Jabuticaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabuticaba geeft de bal voor. Twardawa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beştea krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Hristoskov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristoskov passt de bal met de wreef. Bartoletti met een sublieme pass. Twardawa rent richting de bal. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Veltman is nu in balbezit. Bartoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoletti passt de bal met de wreef. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa haalt uit met een fantastische trap. Paal! Maibach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Twardawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardawa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SuperSantos - Venice United 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperSantos 85%, Venice United 15%.
SuperSantos - Venice United 0:10