Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FORZANAPOLI I MISERABILI (ma belli)
napoli3 Tactiek fryderyk
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
4 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 51.4
average Schieten excellent
adequate Passen solid
average Verdedigen good


2e minuut.
Noyette kopt de bal weg. Palmieri controleert de bal met de borst. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Vietzke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - I MISERABILI (ma belli) 0:1

7e minuut.
De Canck passt de bal zonder na te denken. Gallegos rent richting de bal. Gallegos geeft een lange en hoge pass. Rescaldina probeert de bal aan de voet te houden. Tomescu krijgt zijn hoofd ertegen. Vietzke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
De Canck onderschept slim de pass. De Canck passt de bal met de wreef. Tomescu heeft problemen om de bal te vangen. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dall`Ora geeft de bal voor. Noyette kopt de bal weg. Tomescu is nu in balbezit. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Vietzke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - I MISERABILI (ma belli) 0:2

13e minuut.
Klungelig pakt Wolf de bal. Wolf passt de bal met de wreef. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyette rent richting de bal. Noyette schiet op doel. Vietzke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Palmieri geeft een hoge lob. Gorlani controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. De Canck neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Tomescu de bal. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. Vietzke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Noyette rent richting de bal. Noyette haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Inworp. Wolf met de inworp. Tomescu met een sublieme pass. Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyette schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Scaravetto speelt de bal door. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Vietzke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - I MISERABILI (ma belli) 0:3

39e minuut.
Scaravetto passt de bal in één keer door. Wolf rent richting de bal. Wolf speelt de bal door. Noyette is nu in balbezit. Noyette schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Contrisciani met een sublieme pass. Gallegos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallegos passt de bal met de wreef. Noyette is nu in balbezit. Noyette schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 76%, I MISERABILI (ma belli) 24%.
FORZANAPOLI - I MISERABILI (ma belli) 0:3

46e minuut.
Scaravetto passt de bal met de wreef. De Canck bereikt de bal nog maar net als eerste. De Canck geeft een hoge lob. Noyette bereikt de bal nog maar net als eerste. Noyette haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Mânzeanu is nu in balbezit. Mânzeanu passt de bal in één keer door. Scaravetto rent richting de bal. Tomescu rent richting de bal. Tomescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Noyette is nu in balbezit. De Canck rent richting de bal. Tomarchio begaat een overtreding. Tomarchio krijgt een gele kaart. De Canck raakt geblesseerd tijdens het duel. De Canck met een snel genomen vrije trap. Noyette springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Vietzke met een harde bal richting middenveld. Gallegos controleert de bal met de borst. Gallegos passt de bal met de wreef. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Mânzeanu is nu in balbezit. Pooli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mânzeanu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mânzeanu met een snel genomen vrije trap. Noyette kopt de bal weg. Valenti rent richting de bal. Tomescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tomescu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vietzke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Falconetti kopt de bal weg. Rescaldina is nu in balbezit. Scaravetto begaat een overtreding. Scaravetto krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Scaravetto is nu in balbezit. Scaravetto passt de bal met de wreef. Tomescu rent richting de bal. Tomescu draait met de bal, schiet en ... Vietzke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - I MISERABILI (ma belli) 0:4

68e minuut.
Rocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Contrisciani verovert de bal door een tackle van achteren. Contrisciani speelt de bal door. Gorlani is nu in balbezit. Gorlani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Noyette passt de bal zonder na te denken. Scaravetto kan de bal niet met de borst controleren. Scaravetto passt de bal zonder na te denken. Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Contrisciani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Canck. Contrisciani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rescaldina met een snel genomen vrije trap. Contrisciani is nu in balbezit. Contrisciani geeft een hoge lob. Rioldi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FORZANAPOLI - I MISERABILI (ma belli) 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FORZANAPOLI 69%, I MISERABILI (ma belli) 31%.
FORZANAPOLI - I MISERABILI (ma belli) 1:4