Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Le Conche Vieni avanti Molinaro
Rasanato 424 Tactiek 3-5-2 new 2
58% Balbezit 42%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 43.2
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


5e minuut.
Bantas bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik onderschept slim de pass. Broczkowski begaat een overtreding. Szatanik raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rebane neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Csonka passt de bal zonder na te denken. Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan passt de bal met de wreef. Macchiavello bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vaccarezza probeert de bal aan de voet te houden. Škabraha verovert de bal door een tackle van achteren. Şerb kan de bal niet met de borst controleren. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Broczkowski kopt de bal weg. Macchiavello rent richting de bal. Tiutiu is nu in balbezit. Macchiavello verovert de bal door een tackle van achteren. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Burlandi verovert de bal door een tackle van achteren. Syahrizal onderschept slim de pass. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Borracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Borracci speelt de bal door. Burlandi rent richting de bal. Vaccarezza onderschept slim de pass. Vaccarezza draait met de bal, schiet en ... Di Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello geeft een hoge lob. Di Bella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kettunen geeft de bal voor. Inworp. Csonka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Broczkowski de bal. Broczkowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Piechowicz heeft problemen om de bal te vangen. Piechowicz geeft de bal voor. Macchiavello springt en kopt de bal. Di Bella bokst de bal weg.

30e minuut.
Macchiavello heeft problemen om de bal te vangen. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka geeft de bal voor. Vaccarezza maakt een snoekduik en kopt de bal. Di Bella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Vieni avanti Molinaro 1:0

39e minuut.
Goffetti rent richting de bal. Goffetti passt de bal zonder na te denken. Rebane is nu in balbezit. Rebane schiet op doel. Legname probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Le Conche - Vieni avanti Molinaro 1:1

40e minuut.
Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello onderschept slim de pass. Macchiavello passt de bal met de wreef. Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Nummi verovert de bal door een tackle van achteren. Nummi passt de bal in één keer door. Piechowicz met een sublieme pass. Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza haalt uit met een fantastische trap. Di Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 28%, Vieni avanti Molinaro 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Le Conche - Vieni avanti Molinaro 1:1

46e minuut.
Tiutiu is nu in balbezit. Tiutiu geeft een lange en hoge pass. Borracci bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatanik verovert de bal door een tackle van achteren. Szatanik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ardu passt de bal in één keer door. Piechowicz is nu in balbezit. Szatanik onderschept slim de pass. Rebane bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vaccarezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaccarezza passt de bal zonder na te denken. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello draait met de bal, schiet en ... Di Bella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Vaccarezza is nu in balbezit. Vaccarezza probeert naar een medespeler te passen. Broczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Di Bella bokst de bal weg. Şerb heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Vieni avanti Molinaro 2:1

53e minuut.
Sazalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sazalan met een sublieme pass. Klungelig pakt Borracci de bal. Szatanik onderschept slim de pass. Szatanik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Le Conche - Vieni avanti Molinaro 2:2

58e minuut.
Sazalan onderschept slim de pass. Sazalan geeft een hoge lob. Macchiavello rent richting de bal. Csonka is nu in balbezit. Csonka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz speelt de bal door. Csonka met een sublieme pass. Macchiavello is nu in balbezit. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Rivellino komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Broczkowski geeft de bal voor. Macchiavello kopt de bal weg. Daar is Škabraha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaccarezza rent richting de bal. Vaccarezza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sazalan speelt de bal door. Klungelig pakt Csonka de bal. Csonka geeft een hoge lob. Syahrizal rent richting de bal. Syahrizal geeft een hoge lob. Di Bella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Syahrizal is nu in balbezit. Syahrizal passt de bal zonder na te denken. Burlandi rent richting de bal. Vaccarezza onderschept slim de pass. Vaccarezza schiet op doel. Di Bella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kettunen verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Csonka neemt de hoekschop. Vaccarezza springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Csonka rent richting de bal. Csonka passt de bal met de wreef. Macchiavello rent richting de bal. Macchiavello haalt uit met een fantastische trap. Di Bella maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Le Conche - Vieni avanti Molinaro 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Le Conche 28%, Vieni avanti Molinaro 72%.
F.C. Le Conche - Vieni avanti Molinaro 3:2