Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Maddalonese Salentina F.C.
Rinnovo2024 Tactiek 5DEF ALAD
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
45.3 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Ingratta rent richting de bal. Gangas is nu in balbezit. Gangas geeft een hoge lob. Valerio rent richting de bal. Valerio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Salentina F.C. 0:1

4e minuut.
Pedrini met de inworp. Valerio rent richting de bal. Padovan begaat een overtreding. Padovan krijgt een gele kaart. Valerio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Valerio komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Salentina F.C. 0:2

5e minuut.
Inworp. Gangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bätzel met een sublieme pass. Sciarra is nu in balbezit. Sciarra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sciarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pedrini zijn tegenspeler op de grond. Sciarra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bätzel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gangas is nu in balbezit. Gangas geeft een lange en hoge pass. Valerio springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Valerio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Salati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salati speelt de bal door. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lugavić controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Searles maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Valerio bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerio draait met de bal, schiet en ... Tavelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Salentina F.C. 0:3

31e minuut.
Lugavić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gucik verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dumitrescu schiet op doel. Pikul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Salentina F.C. 1:3

42e minuut.
Bätzel geeft een hoge lob. Padovan heeft problemen om de bal te vangen. Valerio is nu in balbezit. Valerio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Salentina F.C. 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 61%, Salentina F.C. 39%.
Real Maddalonese - Salentina F.C. 1:4

49e minuut.
Sciarra verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sciarra verovert de bal door een tackle van achteren. Sciarra schiet op doel. Tavelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Maddalonese - Salentina F.C. 1:5

52e minuut.
Buzea geeft een hoge lob. Inworp. Salati zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bätzel is nu in balbezit. Bätzel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Müller geeft een hoge lob. Paulli rent richting de bal. Lugavić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lugavić krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Padovan geeft een hoge lob. Inworp. Salati met de inworp. Pedrini controleert de bal met de borst. Valerio geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Buzea kopt de bal weg. Padovan probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Salati geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sciarra kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. De Piero is nu in balbezit. Inworp. Salati met de inworp. Bätzel geeft een hoge lob. Tavelli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Maddalonese 58%, Salentina F.C. 42%.
Real Maddalonese - Salentina F.C. 1:5