Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Er Garo
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 34376
Batencuzena Montesardo
O-O-E Tactiek 4132 torneo
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 57.1
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Strempel passt de bal met de wreef. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković passt de bal met de wreef. Castelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Castelli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Camrković probeert de bal aan de voet te houden. Grabowski is nu in balbezit. MacTavish is nu in balbezit. Grabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grabowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
MacTavish geeft een hoge lob. Gusmão rent richting de bal. Zwierzchowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zwierzchowski krijgt een gele kaart. Gusmão raakt geblesseerd tijdens het duel. Gusmão zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Camrković bereikt de bal nog maar net als eerste. Camrković draait met de bal, schiet en ... Cerna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Bok probeert naar een medespeler te passen. Grabowski is nu in balbezit. Grabowski passt de bal zonder na te denken. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Montesardo 0:1

27e minuut.
Motzo verovert de bal door een tackle van achteren. Korzeniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fascilla begaat een overtreding. Fascilla krijgt een gele kaart. Korzeniewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zwierzchowski met een snel genomen vrije trap. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pizzocchero geeft een lange en hoge pass. Strempel kopt de bal weg. Gusmão heeft problemen om de bal te vangen. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Tallote geeft de bal voor. MacTavish heeft problemen om de bal te vangen. Grabowski rent richting de bal. Grabowski draait met de bal, schiet en ... Lopes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Montesardo 0:2

36e minuut.
Tascini geeft de bal voor. Bordakiewicz rent richting de bal. Bordakiewicz geeft een lange en hoge pass. Motzo is nu in balbezit. Motzo schiet op doel. Lopes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Motzo rent richting de bal. Motzo schiet op doel. Lopes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Montesardo 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 62%, Montesardo 38%.
Batencuzena - Montesardo 0:3

48e minuut.
Tallote heeft problemen om de bal te vangen. Tallote speelt de bal door. Korzeniewski rent richting de bal. Korzeniewski schiet op doel. Lopes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Montesardo 0:4

60e minuut.
Bordakiewicz geeft de bal voor. Motzo kopt de bal weg. Bok is nu in balbezit. Grabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nolis probeert naar een medespeler te passen. Balewski rent richting de bal. Balewski geeft de bal voor. Grabowski is nu in balbezit. Grabowski draait met de bal, schiet en ... Lopes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Daar is Strempel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strempel kopt de bal weg. Bordakiewicz is nu in balbezit. Castelli onderschept slim de pass. Castelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vitomir komt het veld opgelopen.

74e minuut.
MacTavish onderschept slim de pass. Grabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Grabowski passt de bal met de wreef. Motzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batencuzena - Montesardo 0:5

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gaivini komt het veld opgelopen. Hennessey komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Zwierzchowski is nu in balbezit. Zwierzchowski passt de bal met de wreef. Tascini bereikt de bal nog maar net als eerste. Motzo onderschept slim de pass. Motzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fascilla verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bok komt bij de bal en schiet. Korzeniewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Strempel passt de bal in één keer door. Castelli rent richting de bal. Hennessey rent richting de bal. Castelli onderschept slim de pass. Castelli haalt uit met een fantastische trap. Gaivini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Pizzocchero geeft een hoge lob. Cuzzo kopt de bal weg. Camrković geeft een hoge lob. Castelli is nu in balbezit. Castelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batencuzena 50%, Montesardo 50%.
Batencuzena - Montesardo 0:5