Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Conca Nuce Maga
532mio Tactiek sb4141
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 60.2
very good Schieten formidable
good Passen very good
excellent Verdedigen good


6e minuut.
Gelosini met een sublieme pass. Ansione is nu in balbezit. Ansione passt de bal met de wreef. Edelman heeft problemen om de bal te vangen. Edelman draait met de bal, schiet en ... Tur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Ansione speelt de bal door. Yacoub met een sublieme pass. Ansione probeert naar een medespeler te passen. Edelman is nu in balbezit. Edelman schiet op doel. Tur bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - Nuce Maga 0:1

27e minuut.
Rolgi heeft problemen om de bal te vangen. Yacoub onderschept slim de pass. Yacoub speelt de bal door. Edelman is nu in balbezit. Edelman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Tyfos verovert de bal door een tackle van achteren. Tyfos passt de bal in één keer door. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero geeft een lange en hoge pass. de Condé springt en kopt de bal. D`Elia bokst de bal weg.

38e minuut.
Rolgi rent richting de bal. Ansione bereikt de bal nog maar net als eerste. Ansione met een sublieme pass. Edelman is nu in balbezit. Edelman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Conca 53%, Nuce Maga 47%.
Real Conca - Nuce Maga 0:1

48e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Pafko is nu in balbezit. Pafko passt de bal met de wreef. Edelman rent richting de bal. Edelman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - Nuce Maga 0:2

54e minuut.
Rejman geeft een lange en hoge pass. Edelman kopt de bal weg. Righetto probeert de bal aan de voet te houden. Yacoub rent richting de bal. Yacoub draait met de bal, schiet en ... Tur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - Nuce Maga 0:3

65e minuut.
Ansione kopt de bal weg. Rolgi rent richting de bal. Rolgi passt de bal in één keer door. Tyfos is nu in balbezit. Tyfos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Doeltrap. Kuleczka komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Rejman geeft de bal voor. Daar is Comin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Edelman bereikt de bal nog maar net als eerste. Edelman haalt uit met een fantastische trap. Tur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - Nuce Maga 0:4

90e minuut.
Daar is Kuleczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atan rent richting de bal. Atan geeft een hoge lob. Edelman is nu in balbezit. Edelman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Edelman is nu in balbezit. Edelman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Conca - Nuce Maga 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Conca 55%, Nuce Maga 45%.
Real Conca - Nuce Maga 0:5