Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFUFU.VB grifone
Geppo Tactiek 442
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
solide Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Alakoski passt de bal in één keer door. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara passt de bal met de wreef. Centoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Centoletti haalt uit met een fantastische trap. Stańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Qafurov controleert de bal met de borst. Centoletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand is nu in balbezit. Grand schiet op doel. Stańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

13e minuut.
Bercovich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercovich passt de bal met de wreef. Lipara is nu in balbezit. Lipara geeft een lange en hoge pass. Ambrogi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassinaia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Daeseleire bereikt de bal nog maar net als eerste. Alakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Grand bereikt de bal nog maar net als eerste. Grand haalt uit met een fantastische trap. Stańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - grifone 1:0

17e minuut.
Inworp. Qafurov met een snelle inworp. Lipara rent richting de bal. Lipara geeft de bal voor. Ambrogi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cassinaia bokst de bal weg. Munawar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFUFU.VB - grifone 1:1

18e minuut.
Cassinaia speelt de bal door. Manuel kopt de bal weg. Klungelig pakt Burasca de bal. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... Cassinaia bokst de bal weg.

26e minuut.
Daeseleire geeft een hoge lob. Daar is Munawar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wołejszo speelt de bal door. Grand probeert de bal met de borst te controleren. Grand haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Manuel rent richting de bal. Manuel passt de bal zonder na te denken. Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Burasca geeft een hoge lob. Inworp. Waleczek met de inworp. Nybråten geeft de bal voor. Munawar springt en kopt de bal. Cassinaia bokst de bal weg.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waleczek met een snelle inworp. Nybråten geeft een lange en hoge pass. Munawar springt en kopt de bal. Cassinaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - grifone 1:2

34e minuut.
Ambrogi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrogi passt de bal zonder na te denken. Nybråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Nybråten geeft een lange en hoge pass. Savia kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munawar rent richting de bal. Munawar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - grifone 1:3

43e minuut.
Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel passt de bal met de wreef. Munawar is nu in balbezit. Munawar haalt uit met een fantastische trap. Cassinaia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFUFU.VB - grifone 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 66%, grifone 34%.
AFUFU.VB - grifone 1:4

63e minuut.
Burasca verovert de bal door een tackle van achteren. Burasca geeft een lange en hoge pass. Daeseleire kan de bal niet met de borst controleren. Grand is nu in balbezit. Grand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Lipara rent richting de bal. Wołejszo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipara onderschept slim de pass. Lipara geeft de bal voor. Ambrogi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lipara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lipara geeft een hoge lob. Burasca heeft problemen om de bal te vangen. Ambrogi is nu in balbezit. Ambrogi draait met de bal, schiet en ... Cassinaia bokst de bal weg.

73e minuut.
Quispe speelt de bal door. Bercovich met een sublieme pass. Waleczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nybråten de bal. Nybråten geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Penaguião verovert de bal door een tackle van achteren. Penaguião passt de bal met de wreef. Alakoski speelt de bal door. Sánchez Jara rent richting de bal. Sánchez Jara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Nybråten geeft een lange en hoge pass. Quispe met een sublieme pass. Qafurov rent richting de bal. Grand onderschept slim de pass. Grand schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFUFU.VB 49%, grifone 51%.
AFUFU.VB - grifone 1:4