Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C New Juve Real Sbandati
boom Tactiek 442
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.3 gemiddelde waardering 61.3
solid Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Klungelig pakt Moysidis de bal. Cabelo is nu in balbezit. Cabelo passt de bal met de wreef. Moysidis rent richting de bal. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Ettl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
von Holtei geeft een lange en hoge pass. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Myszka ... Strafschop! Leković raakt geblesseerd tijdens het duel. Moysidis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Ettl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Longis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bahia is nu in balbezit. Bahia geeft een hoge lob. Ossa rent richting de bal. Ossa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Longis passt de bal in één keer door. Ossa heeft problemen om de bal te vangen. Ossa passt de bal zonder na te denken. Lošić is nu in balbezit. Lošić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Daar is von Holtei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Holtei geeft de bal voor. Klungelig pakt Levidis de bal. Leković rent richting de bal. Leković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - Real Sbandati 0:1

31e minuut.
Bahia speelt de bal door. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lošić is nu in balbezit. Lošić haalt uit met een fantastische trap. Fahrer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C New Juve - Real Sbandati 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 50%, Real Sbandati 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C New Juve - Real Sbandati 1:1

46e minuut.
Culverhouse komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ledoux bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledoux passt de bal met de wreef. Ferreyra met een sublieme pass. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Slamka komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Moysidis speelt de bal door. Culverhouse bereikt de bal nog maar net als eerste. Culverhouse met een sublieme pass. Leković bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledoux met een snelle inworp. Ponamaryov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leković verovert de bal door een tackle van achteren. Leković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mishali komt het veld opgelopen.

76e minuut.
madmon passt de bal in één keer door. Patury rent richting de bal. Patury met een sublieme pass. Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Slamka heeft problemen om de bal te vangen. Longis rent richting de bal. Slamka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Slamka krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ledoux rent richting de bal. Ledoux passt de bal in één keer door. Ossa rent richting de bal. Lošić is nu in balbezit. Lošić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 52%, Real Sbandati 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C New Juve - Real Sbandati 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Gregoracci passt de bal in één keer door. Culverhouse is nu in balbezit. Culverhouse passt de bal in één keer door. Moysidis is nu in balbezit. Moysidis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

97e minuut.
Klungelig pakt Baraba de bal. Szmateła onderschept slim de pass. Szmateła geeft een lange en hoge pass. Ossa rent richting de bal. Ossa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

100e minuut.
madmon geeft een hoge lob. Mishali is nu in balbezit. Mishali geeft de bal voor. Moysidis springt en kopt de bal. Klungelig pakt Szmateła de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C New Juve - Real Sbandati 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 66%, Real Sbandati 34%.
F.C New Juve - Real Sbandati 1:2

109e minuut.
Slamka verovert de bal door een tackle van achteren. Slamka geeft een hoge lob. Selimaj heeft problemen om de bal te vangen. Moysidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Moysidis haalt uit met een fantastische trap. Ettl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

111e minuut.
Myszka geeft een lange en hoge pass. Slamka bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Slamka neemt de hoekschop. Cabelo springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
Levidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ponamaryov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponamaryov speelt de bal door. Ossa is nu in balbezit. Ossa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C New Juve 60%, Real Sbandati 40%.
F.C New Juve - Real Sbandati 1:2