Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cbs milan Dinamo Swiffer
433 Tactiek fratas
48% Balbezit 52%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 55.4
solide Schieten uitstekend
solide Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
MacFall speelt de bal door. Zanev is nu in balbezit. Zanev met een sublieme pass. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Luzifer rent richting de bal. Luzifer geeft een lange en hoge pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. De Anda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Luzifer rent richting de bal. Luzifer passt de bal in één keer door. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... De Anda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Dinamo Swiffer 0:1

15e minuut.
MacFall geeft een lange en hoge pass. Luzifer rent richting de bal. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Dinamo Swiffer 0:2

20e minuut.
Hoecke geeft de bal voor. Ziutek rent richting de bal. Ziutek probeert naar een medespeler te passen. Zanev is nu in balbezit. Zanev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Przeczek onderschept slim de pass. Przeczek met een sublieme pass. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap. De Anda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Hoecke geeft een lange en hoge pass. Zanev kopt de bal weg. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek rent richting de bal. Ziutek haalt uit met een fantastische trap. De Anda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 70%, Dinamo Swiffer 30%.
cbs milan - Dinamo Swiffer 0:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacFall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziutek met een sublieme pass. De Meerleer bereikt de bal nog maar net als eerste. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... De Anda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Dinamo Swiffer 0:3

51e minuut.
Grulski heeft problemen om de bal te vangen. Luzifer met een sublieme pass. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Silveirinha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Dinamo Swiffer 0:4

57e minuut.
Gabbianelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zanev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silveirinha rent richting de bal. Zanev onderschept slim de pass. Zanev passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Dumitrescu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Luzifer met een snelle inworp. De Meerleer is nu in balbezit. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Torres Martinez kopt de bal weg. Hoecke met een sublieme pass. Daar is Kalwyn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manavoğlu rent richting de bal. Manavoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Ziutek speelt de bal door. MacFall rent richting de bal. MacFall passt de bal zonder na te denken. Ziutek rent richting de bal. Ziutek geeft de bal voor. De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Karik probeert naar een medespeler te passen. Ziutek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziutek passt de bal zonder na te denken. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Silveirinha passt de bal zonder na te denken. Hoecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoecke geeft een lange en hoge pass. Zanev rent richting de bal. Zanev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Dinamo Swiffer 0:5

69e minuut.
Hoecke onderschept slim de pass. Hoecke geeft de bal voor. Luzifer speelt de bal door. Zanev rent richting de bal. Zanev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Grulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grulski passt de bal met de wreef. Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu draait met de bal, schiet en ... Jeanneau probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Dinamo Swiffer 1:5

74e minuut.
Stylak is nu in balbezit. Karik verovert de bal door een tackle van achteren. Karik probeert naar een medespeler te passen. De Meerleer rent richting de bal. De Meerleer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cbs milan - Dinamo Swiffer 1:6

79e minuut.
Hoecke kopt de bal weg. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek passt de bal in één keer door. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanev schiet op doel. De Anda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Przeczek speelt de bal door. MacFall is nu in balbezit. Met opzet legt Minello zijn tegenspeler op de grond. Minello krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cbs milan 73%, Dinamo Swiffer 27%.
cbs milan - Dinamo Swiffer 1:6