Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Jonika 77 Fc Pontiliano
WM Tactiek ISS1.2dc
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.7 gemiddelde waardering 60.6
very good Schieten excellent
very good Passen very good
good Verdedigen outstanding


5e minuut.
Heimoz is nu in balbezit. Căpusa begaat een overtreding. Heimoz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Heimoz met een snel genomen vrije trap. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara schiet op doel. Topalov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Szostak de bal. Soiri is nu in balbezit. Balázsy met een sublieme pass. Janíček rent richting de bal. Janíček schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Szostak is nu in balbezit. Szostak passt de bal met de wreef. Ustrnul is nu in balbezit. Ustrnul draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 0:2

15e minuut.
Janíček passt de bal met de wreef. Gorrara rent richting de bal. Cottini rent richting de bal. Gorrara verovert de bal door een tackle van achteren. Gorrara schiet op doel. Topalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bakkegaard rent richting de bal. Valtýrsson onderschept slim de pass. Valtýrsson geeft een lange en hoge pass. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorrara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 0:3

33e minuut.
Janíček kopt de bal weg. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heimoz. Heimoz krijgt een gele kaart. Căpusa raakt geblesseerd tijdens het duel. Balázsy met een snel genomen vrije trap. Căpusa maakt een snoekduik en kopt de bal. Agresta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 1:3

34e minuut.
Janíček verovert de bal door een tackle van achteren. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Buganza bereikt de bal nog maar net als eerste. Janíček is nu in balbezit. Buganza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 2:3

43e minuut.
Cottini rent richting de bal. Cottini geeft een lange en hoge pass. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorrara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 43%, Fc Pontiliano 57%.
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 2:4

46e minuut.
Szostak heeft problemen om de bal te vangen. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard probeert naar een medespeler te passen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa schiet op doel. Agresta bokst de bal weg.

48e minuut.
Dummermuth passt de bal in één keer door. Gorrara bereikt de bal nog maar net als eerste. Boury begaat een overtreding. Boury krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard probeert naar een medespeler te passen. Szostak is nu in balbezit. Gorrara rent richting de bal. Gorrara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Doeltrap. Clavijo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Tichý heeft problemen om de bal te vangen. Tichý passt de bal zonder na te denken. Gorrara is nu in balbezit. Gorrara schiet op doel. Cottini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agresta met een harde bal richting middenveld. Szostak kopt de bal weg. Klungelig pakt Gorrara de bal. Gorrara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Balázsy speelt de bal door. Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Căpusa bereikt de bal nog maar net als eerste. Căpusa draait met de bal, schiet en ... Agresta werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 3:4

80e minuut.
Boury met een sublieme pass. Clavijo heeft problemen om de bal te vangen. Clavijo passt de bal zonder na te denken. Căpusa is nu in balbezit. Căpusa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Maissen heeft problemen om de bal te vangen. Clavijo probeert naar een medespeler te passen. Boury is nu in balbezit. Boury geeft een lange en hoge pass. Căpusa krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Agresta trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dalger de bal. Ustrnul rent richting de bal. Ustrnul draait met de bal, schiet en ... Topalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Klungelig pakt Nordick de bal. Nordick passt de bal met de wreef. Clavijo heeft problemen om de bal te vangen. Căpusa rent richting de bal. Căpusa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Jonika 77 44%, Fc Pontiliano 56%.
Sparta Jonika 77 - Fc Pontiliano 3:4