Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGOCAP Olympique Spotorno
ale Tactiek Mihajlovic
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
29.4 gemiddelde waardering 62.1
average Schieten incredible
average Passen very good
average Verdedigen very good


1e minuut.
Šapić is nu in balbezit. Šapić geeft de bal voor. Villavicencio probeert de bal met de borst te controleren. Villavicencio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:1

3e minuut.
Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballack met een sublieme pass. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gołaś raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Montemerlo komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Mendolaro geeft de bal voor. Daar is De Carlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:2

19e minuut.
Inworp. de la Cruz met een snelle inworp. Vivenza geeft de bal voor. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:3

21e minuut.
de la Cruz met de inworp. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza geeft de bal voor. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Šapić geeft de bal voor. de la Cruz speelt de bal door. Sene-Absa geeft de bal voor. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:4

24e minuut.
Vivenza geeft de bal voor. Villavicencio rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Obermayer zal de hoekschop nemen. Villavicencio springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lotito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballack verovert de bal door een tackle van achteren. Ballack geeft een lange en hoge pass. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:5

25e minuut.
Sene-Absa met een sublieme pass. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vivenza de bal. Vivenza draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

27e minuut.
Kundys is nu in balbezit. Mendolaro onderschept slim de pass. Mendolaro geeft de bal voor. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Zicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:6

30e minuut.
Zicu speelt de bal door. Sene-Absa kopt de bal weg. Klungelig pakt Obermayer de bal. Obermayer passt de bal in één keer door. Villavicencio rent richting de bal. Paal! Klungelig pakt Villavicencio de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft de bal voor. Vivenza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:7

34e minuut.
Sene-Absa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sene-Absa passt de bal met de wreef. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... Zicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:8

35e minuut.
Sulayman geeft een lange en hoge pass. Vivenza probeert de bal met de borst te controleren. De Carlo rent richting de bal. Vivenza onderschept slim de pass. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Obermayer met de inworp. Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa geeft een hoge lob. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zicu met een harde bal richting middenveld. Ballack kopt de bal weg. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Ballack bereikt de bal nog maar net als eerste. Lea begaat een overtreding. Ballack is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulayman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vivenza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 72%, Olympique Spotorno 28%.
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:8

46e minuut.
Maniu komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Obermayer is nu in balbezit. Obermayer geeft een lange en hoge pass. De Carlo rent richting de bal. Villavicencio verovert de bal door een tackle van achteren. Villavicencio schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer geeft een lange en hoge pass. Villavicencio kopt de bal weg. Klungelig pakt Vivenza de bal. Vivenza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:9

61e minuut.
De Carlo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz passt de bal in één keer door. Vivenza heeft problemen om de bal te vangen. Vivenza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa passt de bal zonder na te denken. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza schiet op doel. Zicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sene-Absa passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Noé de bal. Vivenza is nu in balbezit. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio schiet op doel. Zicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:10

67e minuut.
Chuanchuen probeert naar een medespeler te passen. Sene-Absa probeert naar een medespeler te passen. Ballack kan de bal niet met de borst controleren. Ballack geeft een hoge lob. Vivenza springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Vivenza passt de bal zonder na te denken. Villavicencio is nu in balbezit. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa geeft een hoge lob. Vivenza krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Chuanchuen passt de bal met de wreef. de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cruz passt de bal zonder na te denken. Vivenza rent richting de bal. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. de la Cruz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sene-Absa rent richting de bal. Sene-Absa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:11

75e minuut.
Sene-Absa passt de bal zonder na te denken. Daar is Vivenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo rent richting de bal. Vivenza onderschept slim de pass. Vivenza draait met de bal, schiet en ... Zicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Beraldo komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Noé rent richting de bal. Noé passt de bal zonder na te denken. Vivenza rent richting de bal. Vivenza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Ballack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballack passt de bal zonder na te denken. Villavicencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap. Noé probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:12

81e minuut.
de la Cruz geeft een hoge lob. Daar is De Carlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenza rent richting de bal. Vivenza schiet op doel. Zicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:13

83e minuut.
de la Cruz passt de bal met de wreef. Vivenza is nu in balbezit. Daar is Vivenza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivenza haalt uit met een fantastische trap. Zicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:14

86e minuut.
Obermayer geeft een lange en hoge pass. Vivenza is nu in balbezit. Vivenza passt de bal met de wreef. Villavicencio is nu in balbezit. Villavicencio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:15

89e minuut.
Obermayer rent richting de bal. Obermayer passt de bal in één keer door. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass. Vivenza rent richting de bal. Vivenza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villavicencio rent richting de bal. Villavicencio draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Obermayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sene-Absa is nu in balbezit. Sene-Absa geeft een lange en hoge pass. Villavicencio krijgt zijn hoofd ertegen. Zicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGOCAP 70%, Olympique Spotorno 30%.
DRAGOCAP - Olympique Spotorno 0:16