Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cin Cin United gicasoft.it
CinCin532v1 Tactiek vita442
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
52.6 gemiddelde waardering 58.9
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen solide


13e minuut.
Aslan onderschept slim de pass. Aslan geeft een lange en hoge pass. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor haalt uit met een fantastische trap. Balányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - gicasoft.it 1:0

24e minuut.
Lutuc geeft een hoge lob. Fedor controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Caiozzo neemt vlug de vrije trap. Parzanese bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzanese haalt uit met een fantastische trap. Hetman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Cerasa rent richting de bal. Cerasa passt de bal in één keer door. Tagli rent richting de bal. Tagli draait met de bal, schiet en ... Hetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cin Cin United - gicasoft.it 1:1

32e minuut.
Zanello speelt de bal door. Tonella heeft problemen om de bal te vangen. Tonella passt de bal in één keer door. Tagli is nu in balbezit. Tagli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cerasa passt de bal met de wreef. Loeschbor rent richting de bal. Tagli verovert de bal door een tackle van achteren. Tagli schiet op doel. Hetman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - gicasoft.it 1:2

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Tagli de bal onder controle te krijgen. Parzanese rent richting de bal. Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzanese onderschept slim de pass. Parzanese haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Lutuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutuc probeert naar een medespeler te passen. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzanese is nu in balbezit. Parzanese draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zanello met een sublieme pass. Lazović is nu in balbezit. Tagli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tagli krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Chilingaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanello passt de bal met de wreef. Caiozzo is nu in balbezit. Caiozzo haalt uit met een fantastische trap. Hetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 68%, gicasoft.it 32%.
Cin Cin United - gicasoft.it 1:2

52e minuut.
Zanello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caiozzo rent richting de bal. Cerasa speelt de bal door. Tagli is nu in balbezit. Tagli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ujdur passt de bal met de wreef. Tonella speelt de bal door. Parzanese rent richting de bal. Parzanese draait met de bal, schiet en ... Hetman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - gicasoft.it 1:3

67e minuut.
Tassoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tassoni met een sublieme pass. Cerasa met een sublieme pass. Parzanese rent richting de bal. Parzanese schiet op doel. Hetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerasa is nu in balbezit. Cerasa passt de bal in één keer door. Parzanese is nu in balbezit. Parzanese haalt uit met een fantastische trap. Hetman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Ujdur geeft een hoge lob. Tagli rent richting de bal. Tagli passt de bal in één keer door. Caiozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caiozzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cin Cin United - gicasoft.it 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cin Cin United 61%, gicasoft.it 39%.
Cin Cin United - gicasoft.it 1:4