Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DetroitMC Polisportiva Juventina
luca Tactiek 442-forse
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 30
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 56
adequate Schieten incredible
average Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
SnoopDog is nu in balbezit. Kadija tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. SnoopDog raakt geblesseerd tijdens het duel. Holgersen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Becker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:1

3e minuut.
Holgersen speelt de bal door. Stoppa rent richting de bal. Stoppa speelt de bal door. Daar is Berescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Uršić onderschept slim de pass. Uršić speelt de bal door. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Becker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Stoppa verovert de bal door een tackle van achteren. Stoppa probeert naar een medespeler te passen. Blanco is nu in balbezit. Lenfant rent richting de bal. Lenfant schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Páger verovert de bal door een tackle van achteren. Páger geeft een hoge lob. Daar is Giugno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kemenes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Acciaro komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen speelt de bal door. Dascălu is nu in balbezit. Dascălu geeft een hoge lob. Berescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:2

17e minuut.
Stoppa probeert naar een medespeler te passen. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciaro bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog verovert de bal door een tackle van achteren. Berescu rent richting de bal. De bal raakt de paal. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:3

23e minuut.
Holgersen kopt de bal weg. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog passt de bal in één keer door. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:4

24e minuut.
Berescu passt de bal met de wreef. Dascălu rent richting de bal. Dascălu speelt de bal door. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog draait met de bal, schiet en ... Becker probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Nasolu de bal. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:5

29e minuut.
Holgersen is nu in balbezit. Holgersen met een sublieme pass. Dascălu geeft de bal voor. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen. Becker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:6

32e minuut.
Uršić onderschept slim de pass. Uršić passt de bal in één keer door. Acciaro controleert de bal met de borst. Berescu onderschept slim de pass. Berescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nasolu is nu in balbezit. SnoopDog verovert de bal door een tackle van achteren. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:7

35e minuut.
Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarbiewski met een sublieme pass. Lenfant rent richting de bal. Lenfant haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Lenfant bereikt de bal nog maar net als eerste. Holgersen verovert de bal door een tackle van achteren. Holgersen passt de bal in één keer door. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog draait met de bal, schiet en ... Becker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berescu rent richting de bal. Berescu schiet op doel. Acciaro probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Becker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Stoppa rent richting de bal. Stoppa geeft een hoge lob. Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:8

43e minuut.
Kuyenray bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuyenray passt de bal in één keer door. Dascălu met een sublieme pass. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel. Becker maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:9

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Norek komt het veld opgelopen. Manu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DetroitMC 65%, Polisportiva Juventina 35%.
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:9

46e minuut.
Blanco heeft problemen om de bal te vangen. Uršić bereikt de bal nog maar net als eerste. Uršić passt de bal zonder na te denken. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu draait met de bal, schiet en ... Becker bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Manu is nu in balbezit. Berescu rent richting de bal. Berescu speelt de bal door. SnoopDog rent richting de bal. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Nasolu probeert de bal met de borst te controleren. SnoopDog onderschept slim de pass. SnoopDog probeert naar een medespeler te passen. Berescu is nu in balbezit. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Acciaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berescu is nu in balbezit. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:10

60e minuut.
Inworp. Dascălu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holgersen met een sublieme pass. Uršić is nu in balbezit. Uršić geeft een lange en hoge pass. Becker verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:11

73e minuut.
Holgersen rent richting de bal. Holgersen passt de bal zonder na te denken. Dascălu rent richting de bal. Dascălu geeft de bal voor. Berescu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:12

75e minuut.
Dascălu geeft een lange en hoge pass. SnoopDog kopt de bal weg. Manu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berescu is nu in balbezit. Berescu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dascălu heeft problemen om de bal te vangen. Dascălu passt de bal met de wreef. Holgersen probeert naar een medespeler te passen. SnoopDog bereikt de bal nog maar net als eerste. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu heeft problemen om de bal te vangen. Berescu met een sublieme pass. Daar is SnoopDog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. SnoopDog draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Uršić heeft problemen om de bal te vangen. Uršić met een sublieme pass. Berescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berescu haalt uit met een fantastische trap. Becker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:13

85e minuut.
Stoppa passt de bal zonder na te denken. Uršić rent richting de bal. Uršić passt de bal met de wreef. SnoopDog is nu in balbezit. SnoopDog haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Na een snelle pass probeert SnoopDog de bal onder controle te krijgen. Holgersen rent richting de bal. Holgersen geeft een hoge lob. Berescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Becker probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DetroitMC 57%, Polisportiva Juventina 43%.
DetroitMC - Polisportiva Juventina 0:14