Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Mia Squadra *_ANTARES_*
Ala D Centr 3 Tactiek 4-1-2-1-2 est
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48.9 gemiddelde waardering 38.4
solide Schieten matig
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


5e minuut.
Huerta met een sublieme pass. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Civillo begaat een overtreding. Civillo krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ionaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionaş geeft een hoge lob. Civillo kan de bal niet met de borst controleren. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hines rent richting de bal. Hines probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - *_ANTARES_* 1:0

17e minuut.
Depaol probeert de bal aan de voet te houden. Ionaş rent richting de bal. Ionaş passt de bal in één keer door. Zakrzewski rent richting de bal. Zakrzewski geeft een lange en hoge pass. Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Hines kopt de bal weg. Ruggiu probeert naar een medespeler te passen. Tosolino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Huerta met een sublieme pass. Ionaş rent richting de bal. Ionaş geeft een lange en hoge pass. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Huerta geeft de bal voor. Ionaş rent richting de bal. Depaol begaat een overtreding. Depaol krijgt een gele kaart. Ionaş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakrzewski met een snel genomen vrije trap. Ionaş kopt de bal weg. Huerta rent richting de bal. Huerta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Ionaş geeft een hoge lob. Depaol probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Huerta kopt de bal weg. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - *_ANTARES_* 2:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ionaş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zakrzewski met een sublieme pass. Daar is Huerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huerta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Romano maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Tosolino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngọc Thọ is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakrzewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Zakrzewski geeft een lange en hoge pass. Civillo verovert de bal door een tackle van achteren. Tosolino probeert de bal met de borst te controleren. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Civillo met een sublieme pass. Ruggiu rent richting de bal. Ngọc Thọ verovert de bal door een tackle van achteren. Huerta is nu in balbezit. Huerta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 38%, *_ANTARES_* 62%.
La Mia Squadra - *_ANTARES_* 2:0

49e minuut.
Huerta probeert de bal aan de voet te houden. Nazario rent richting de bal. Nazario passt de bal zonder na te denken. Ionaş rent richting de bal. Ionaş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Huerta rent richting de bal. Ngọc Thọ rent richting de bal. Huerta is nu in balbezit. Ngọc Thọ is nu in balbezit. Ngọc Thọ schiet op doel. Vidal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Depaol kopt de bal weg. Romano probeert naar een medespeler te passen. Ionaş is nu in balbezit. Ionaş geeft de bal voor. Huerta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - *_ANTARES_* 3:0

62e minuut.
Lupo komt het veld opgelopen. Ionaş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salacz komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Civillo onderschept slim de pass. Schwizer verovert de bal door een tackle van achteren. Schwizer passt de bal in één keer door. Huerta is nu in balbezit. Huerta draait met de bal, schiet en ... Vidal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Salacz rent richting de bal. Salacz geeft de bal voor. Lupo is nu in balbezit. Lupo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Huerta kopt de bal weg. Salacz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zakrzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salacz is nu in balbezit. Salacz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Romano passt de bal zonder na te denken. Lupo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupo passt de bal in één keer door. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Mia Squadra - *_ANTARES_* 4:0

88e minuut.
Tosolino rent richting de bal. Lupo verovert de bal door een tackle van achteren. Lupo geeft de bal voor. Huerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Mia Squadra 29%, *_ANTARES_* 71%.
La Mia Squadra - *_ANTARES_* 4:0