Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Demolition Man W4rriors
Nuova Era Tactiek mod_4312
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 56.9
good Schieten very good
good Passen excellent
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Venczel met een sublieme pass. Concu is nu in balbezit. Concu passt de bal zonder na te denken. Rosso is nu in balbezit. Rosso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Stangarone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Martorelli de bal. Mataganov rent richting de bal. Mataganov geeft een hoge lob. Martorelli geeft een hoge lob. Cserhalmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - W4rriors 0:1

16e minuut.
Cardamone geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Forlani de bal. Martorelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani haalt uit met een fantastische trap. Cserhalmi bokst de bal weg. Paal!

17e minuut.
Pacheco geeft de bal voor. Partele kopt de bal weg. Daar is Cardamone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardamone haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - W4rriors 0:2

22e minuut.
Stangarone speelt de bal door. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Venczel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Venczel krijgt een gele kaart. Forlani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stangarone met een snel genomen vrije trap. Rosso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Talik kan de bal niet met de borst controleren. Concu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Talik raakt geblesseerd tijdens het duel. Venczel met een snel genomen vrije trap. Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Očistil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 70%, W4rriors 30%.
FC Demolition Man - W4rriors 0:2

51e minuut.
Cardamone krijgt zijn hoofd ertegen. Mataganov kopt de bal weg. Daar is Izquierdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Cserhalmi met een harde bal richting middenveld. Concu is nu in balbezit. Concu passt de bal in één keer door. Hana Omar heeft problemen om de bal te vangen. Hana Omar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Talik kopt de bal weg. Sapia is nu in balbezit. Concu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Concu krijgt een gele kaart. Sapia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Talik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hana Omar springt en kopt de bal. Arcelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pazderka rent richting de bal. Cardamone bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardamone passt de bal in één keer door. Rosso rent richting de bal. Rosso schiet op doel. Cserhalmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Stangarone kopt de bal weg. Daar is Rosso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardamone met een sublieme pass. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Martorelli heeft problemen om de bal te vangen. Martorelli geeft de bal voor. Concu is nu in balbezit. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Forlani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Forlani schiet op doel. Cserhalmi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Očistil bereikt de bal nog maar net als eerste. Martorelli verovert de bal door een tackle van achteren. Martorelli probeert naar een medespeler te passen. Forlani heeft problemen om de bal te vangen. Forlani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Cserhalmi met een harde bal richting middenveld. Martorelli kopt de bal weg. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cserhalmi met een sublieme pass. Concu kopt de bal weg. Rosso is nu in balbezit. Rosso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Hana Omar kopt de bal weg. Stangarone is nu in balbezit. Stangarone passt de bal met de wreef. Forlani is nu in balbezit. Forlani haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cserhalmi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cserhalmi speelt de bal door. Martorelli kopt de bal weg. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso haalt uit met een fantastische trap. Cserhalmi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Martorelli geeft een hoge lob. Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco begaat een overtreding. Pacheco krijgt een gele kaart. Rosso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Concu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mataganov heeft problemen om de bal te vangen. Forlani bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Demolition Man - W4rriors 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Demolition Man 67%, W4rriors 33%.
FC Demolition Man - W4rriors 0:3