Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
avatar club Mediterranea
vamos Tactiek TurnBall 3P
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
57.4 gemiddelde waardering 50.5
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Luntraru rent richting de bal. Luntraru passt de bal zonder na te denken. Shirinbekov geeft een hoge lob. Bruseghini is nu in balbezit. Grupáč is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ortigoza probeert de bal aan de voet te houden. Bruseghini is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castagnetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grupáč maakt een snoekduik en kopt de bal. Felix verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 56%, Mediterranea 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
avatar club - Mediterranea 0:0

46e minuut.
Dyowe Roig komt het veld opgelopen. Shalunts komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Shirinbekov onderschept slim de pass. Shirinbekov geeft de bal voor. Grupáč is nu in balbezit. Grupáč schiet op doel. Felix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - Mediterranea 0:1

50e minuut.
Di Biase is nu in balbezit. Wijakesuma onderschept slim de pass. Wijakesuma speelt de bal door. Dyowe Roig is nu in balbezit. Dyowe Roig schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Skowronek probeert naar een medespeler te passen. Ortigoza kopt de bal weg. Daar is Luntraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parajón rent richting de bal. Parajón draait met de bal, schiet en ... Skowronek bokst de bal weg.

68e minuut.
Murray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shalunts geeft een lange en hoge pass. Daar is Wijakesuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyowe Roig rent richting de bal. Dyowe Roig haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Di Biase geeft een lange en hoge pass. Dyowe Roig is nu in balbezit. Di Biase begaat een overtreding. Di Biase krijgt een gele kaart. Dyowe Roig is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palmeros wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Della Bella geeft de bal voor. Wijakesuma probeert de bal aan de voet te houden. Ciregia is nu in balbezit. Ciregia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
avatar club - Mediterranea 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: avatar club 38%, Mediterranea 62%.
avatar club - Mediterranea 0:2