Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Scafazio70 A.C.F Chapecoense
Normal Tactiek 424z
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 59.6
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Olejniczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejniczak probeert naar een medespeler te passen. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Scafazio70 - A.C.F Chapecoense 0:1

9e minuut.
Joya probeert naar een medespeler te passen. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker passt de bal zonder na te denken. Ban heeft problemen om de bal te vangen. Ban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ferretto trapt de bal weg van het doel. Olejniczak kopt de bal weg. D`hoker rent richting de bal. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Olejniczak probeert naar een medespeler te passen. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker passt de bal met de wreef. Ban rent richting de bal. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Olejniczak met de inworp. Hall is nu in balbezit. Hall speelt de bal door. Klungelig pakt Ban de bal. Ban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Baggio is nu in balbezit. Bar Oz verovert de bal door een tackle van achteren. Bar Oz geeft een lange en hoge pass. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Scafazio70 - A.C.F Chapecoense 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scafazio70 62%, A.C.F Chapecoense 38%.
Scafazio70 - A.C.F Chapecoense 0:2

48e minuut.
Bar Oz met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal met de wreef. D`hoker bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker schiet op doel. Ferretto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Hall met een sublieme pass. Bar Oz is nu in balbezit. Bar Oz passt de bal in één keer door. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Dugardein is nu in balbezit. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall geeft de bal voor. Ban bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Moodie kopt de bal weg. Hall rent richting de bal. Hall passt de bal met de wreef. Bar Oz geeft een lange en hoge pass. Ban springt en kopt de bal. Ferretto verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ban maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Chevereşan met een sublieme pass. Ban rent richting de bal. Ban speelt de bal door. D`hoker is nu in balbezit. D`hoker haalt uit met een fantastische trap. Ferretto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Grida geeft een lange en hoge pass. Łagódka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joya. Joya krijgt een gele kaart.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olejniczak met een snelle inworp. Hall met een sublieme pass. Ban is nu in balbezit. Ban schiet op doel. Ferretto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Olejniczak kopt de bal weg. Ban is nu in balbezit. Daar is D`hoker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. D`hoker schiet op doel. Moodie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt D`hoker de bal. Simão bereikt de bal nog maar net als eerste. D`hoker maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, D`hoker moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! D`hoker schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Scafazio70 69%, A.C.F Chapecoense 31%.
Scafazio70 - A.C.F Chapecoense 0:2